Hoe lang synoniem?

Hoe lang synoniem?

heling, helling, belang, koeling, toegang, voeling, woeling, zolang. Je zoekopdracht is bewaard, zodat kan worden onderzocht of.

Wat is langdurig?

(-er, -st), 1. bn., van lange duur, lang durend of geduurd hebbend: een langdurige koude; een langdurige ziekte; 2. bw., gedurende geruime tijd.

Hoeveel woorden heeft Van Dale?

Er staan ongeveer 240.000 woorden in de laatste editie van de Grote (‘Dikke’) Van Dale. Maar het feit dat Van Dale ongeveer 240.000 verschillende woorden bevat, betekent eigenlijk niets.

Wat lang blijft bestaan?

Duurzaam (tijdsduur) – van lange duur; van een product: dat lang meegaat. Duurzaam (ontwikkeling) – van een proces: dat permanent kan worden toegepast omdat het de aarde niet uitput; van een product: dat gemaakt wordt met een productiemethode die in deze zin duurzaam is.

Hoe lang betekenis?

Hoe lang wordt los geschreven als het een lengte of afstand aanduidt (‘van welke lengte’). Als één woord verwijst hoelang naar een tijdsduur (‘van welke tijdsduur, gedurende welke periode’). In de uitdrukking tot hoelang (’tot wanneer’) is hoelang ook één woord.

Wat betekent niet waar?

Niet waar wordt in twee woorden geschreven als het gaat om het tegendeel van (wel) waar. Het wordt gebruikt om de juistheid van een uitspraak te ontkennen.

Wat gebeurt er als je langdurig ziek bent?

Bent u langer dan 6 weken ziek op de dag dat uw tijdelijke contract afloopt? Dan krijgt u geen loon meer. Uw werkgever meldt u dan ziek bij UWV. Stel dan met uw werkgever een re-integratieverslag op.

Wat is eigenaardig?

afwijkend van wat normaal is. 1) Afwijkend 2) Apart 3) Bespottelijk 4) Bevreemdend 5) Bijzonder 6) Bizar 7) Buitenissig 8) Curieus 9) Dwaas 10) Eigendommelijk 11) Eigenwijs 12) Excentriek 13) Gek 14) …

Hoeveel paginas Dikke Van Dale?

Het Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal is verkrijgbaar via de reguliere (online)boekhandel en in de Van Dale-webwinkel. Drie delen in een kleurrijke cassette incl. een jaar toegang tot de Dikke Van Dale Online. 4.896 pagina’s | Intekenprijs t/m 18 okt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven