Hoe lang vlieg je van Nederland naar Nieuw Zeeland?

Hoe lang vlieg je van Nederland naar Nieuw Zeeland?

Hoe lang vliegen naar Nieuw-Zeeland De vliegtijd naar Nieuw-Zeeland is al snel minimaal 24 uur voor een vlucht vanaf Amsterdam. De vluchtduur kan echter oplopen tot wel 48 uur of meer afhankelijk van het aantal stops tijdens je reis en hoe langs deze stops zijn.

Wat kost een vliegticket naar New Zeeland?

Wat kost een ticket naar Nieuw Zeeland? Je kunt al voor €660* een retourticket naar Nieuw Zeeland boeken, maar gemiddeld kost een retour Amsterdam Nieuw Zeeland tussen de 800 en 1500 euro*.

Hoe lang vliegen van Sydney naar Nieuw Zeeland?

Vluchtinformatie van Sydney naar Nieuw-Zeeland

Goedkoopste vlucht gevonden € 230
Gemiddelde vliegtijd 3 uur 7 min
Goedkoopste maand om te vliegen maart
Populairste luchtvaartmaatschappijen Qantas
Vluchten per week 736

Hoelang vliegen van Belgie naar Nieuw Zeeland?

De afstand van brussel nieuwzeeland is 18684 Kilometers of11610 Miles. Een normale vlucht tussen brussel en nieuwzeeland zal ongeveer 24uur duren. Wij gaan hierbij uit een normale vluchtsnelheid van een commerciële lijnvlucht die normaal gesproken gemiddeld zo’n 805 kilometer per uur vliegt.

Hoe lang duurt vliegen van Nederland naar Australië?

Hoe lang duurt de vlucht van Nederland naar Australië? Allereerst willen wij u een idee geven van de vluchtduur tussen Nederland en Australië. U moet rekening houden met een vliegtijd van zo’n 25 à 30 uur. Dat klinkt misschien lang, maar in die tijd legt het vliegtuig meer dan 15.000 kilometer af!

Wat kost een camperreis naar Nieuw-Zeeland?

Totale kosten Nieuw-Zeeland; hoe duur is Nieuw-Zeeland nou echt?

Categorie Totale kosten per persoon in € Dagbudget per persoon in €
Ander vervoer ter plaatse €188,09 €2,98
Benzinekosten €309 (totale prijs €618) €4,90 (totale dagbudget: €9,80)
Accommodaties €753,48 €11,96
Eten en drinken €459,195 €7,28

Hoeveel kost een reis naar Nieuw-Zeeland?

Reis je dus voor drie weken door Nieuw-Zeeland, houd dan rekening met een budget van ongeveer €2300 euro per persoon. Tel hierbij een vliegticket van ongeveer €1100 bij en je zit aan een bedrag van 3400 euro per persoon voor een gehele vakantie naar Nieuw-Zeeland.

Hoelang is het vliegen van Amsterdam naar Australië?

Sydney ligt op ruim 16.640 kilometer vliegafstand van Amsterdam (Schiphol). De gemiddelde vliegtijd naar deze stad is zo’n 24 uur. Een volle dag dus!

Hoe lang duurt een reis naar Australie?

Allereerst willen wij u een idee geven van de vluchtduur tussen Nederland en Australië. U moet rekening houden met een vliegtijd van zo’n 25 à 30 uur. Dat klinkt misschien lang, maar in die tijd legt het vliegtuig meer dan 15.000 kilometer af!

Kan je rechtstreeks vliegen naar Australie?

Bij vrijwel elke luchtvaartmaatschappij dient u minimaal één keer te overstappen. De afstand is vaak te groot om in één keer te vliegen. Toch is het sinds kort mogelijk om rechtstreeks naar Australië te vliegen. Zonder tussenstop in één streep naar Perth!

Hoeveel vliegvelden heeft Nieuw-Zeeland?

Er zijn 24 luchthavens in Nieuw-Zeeland met vluchten voor passagiers. Het grootste vliegveld in Nieuw-Zeeland is Auckland (AKL) / Auckland Airport met vluchten naar 58 bestemmingen in 23 landen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven