Hoe lang vliegen Amsterdam naar Zuid Korea?

Hoe lang vliegen Amsterdam naar Zuid Korea?

Seoul ligt op ruim 8.569 kilometer vliegafstand van Amsterdam (Schiphol). De gemiddelde vliegtijd naar deze stad is zonder overstap 10 uur en 30 minuten.

Hoe lang is het vliegen naar Australie?

U moet rekening houden met een vliegtijd van zo’n 25 à 30 uur. Dat klinkt misschien lang, maar in die tijd legt het vliegtuig meer dan 15.000 kilometer af! En… u bent wel in een dag aan de andere kant van de wereld!

Hoe lang is het vliegen naar Curacao?

De vluchten naar het eiland Curaçao worden bij ons vanaf Amsterdam 5x per week uitgevoerd door KLM. Je vliegt in ca. 9 uur comfortabel naar Hato International Airport, vlak bij Willemstad. Door de langere afstand is het mogelijk dat er zowel op de heen- als de terugvlucht een tussenstop wordt gemaakt.

Hoe lang duurt het om naar Florida te vliegen?

Goedkope vliegtickets naar Florida De vliegduur van de directe vlucht van Amsterdam (AMS) naar Orlando Sanford (SFB) is circa 10 uur en naar Miami circa 13 uur (tussenlanding). De terugreis van Orlando Sanford duurt circa 12 uur en vanaf Miami circa 9 uur.

Hoe lang is Zuid Korea?

Zuid-Korea heeft talloze eilanden voor de kust, en één groter eiland Cheju ongeveer 90 kilometer ten zuiden van het land. Het land meet ongeveer 435 kilometer van noord naar zuid en 300 kilometer van oost naar west.

Hoe lang is het vliegen naar Japan?

Vliegtijd Japan Hemelsbreed is de afstand van Nederland naar Japan zo’n 9.000 kilometer. KLM heeft een rechtstreekse vlucht naar Tokyo, hier doe je zo’n elf uur over. Maar de meeste maatschappijen vliegen met tussenstop, gemiddeld duurt het dan 25 uur voor je Japan kunt gaan verkennen.

Hoe lang is het vliegen naar Bali?

Bali is één van de bekendste eilanden van Indonesië en je kunt hier geweldig goed vakantie vieren. Maar voordat het zo ver is, heb je nog een aardig stuk vliegen voor de boeg. De vliegtijd naar Bali is ongeveer 16 uur. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van een eventuele overstap en hoe lang deze duurt.

Hoe lang is het vliegen naar Indonesie?

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport (AMS) vliegen meerdere luchtvaartmaatschappijen naar Jakarta. Garuda Indonesia vliegt als enige maatschappij direct, deze vlucht duurt ongeveer 14 uur. Bij KLM zijn vluchten te boeken met een duur van 15 uur en 30 minuten, waarbij een tussenstop gemaakt wordt in Kuala Lumpur.

Hoe lang is het vliegen naar Aruba?

De vliegduur naar Aruba bedraagt ongeveer 10 uur met KLM. Het is mogelijk dat er op de heen- en/of terugvlucht een tussenlanding wordt gemaakt op het nabijgelegen eiland Bonaire. Eenmaal aangekomen op de luchthaven staat de reisleiding al op je te wachten. Je vakantie is nu officieel begonnen.

Hoe lang is het vliegen naar de Kaapverdische Eilanden?

Vliegtijd naar Sal, afstand en vertrekdagen Tijdens een vlucht naar het Kaapverdische eiland Sal overbrugt u een afstand van circa 4.900 kilometer. De gemiddelde vliegduur vanaf Amsterdam (AMS) is zo’n 6 uur, waarna u op de internationale luchthaven Amilcar Cabral International Airport (SID) landt.

Hoelang vlieg je naar Orlando?

De vliegduur van een vlucht met TUI van Amsterdam naar Orlando is ongeveer 10 uur en je landt op het vliegveld Orlando Sanford (SFB).

Hoe lang duurt een vlucht naar New York?

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar New York duren gemiddeld 8 uur en 55 minuten. Wanneer je een indirecte vlucht van Amsterdam naar New York neemt kan je totale reistijd tussen de 11 en 16 uur in beslag nemen, afhankelijk van de route die je vliegt en hoe lang je overstap duurt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven