Hoe maak je een cd doorzichtig?

Hoe maak je een cd doorzichtig?

Ja je kan de cd koken in heet water en dan barst de zilverlaag. Volgens internet moet je hem in kokend heet water doen en dan ongeveer 10 minuten wachten.

Hoe DVD recycleren?

Geef de voorkeur aan statiegeldflessen. Geef de voorkeur aan wasbaar textiel….

Afval
DVD-speler
Fractie AEEA
dweil
Fractie restafval

Wat te doen met oude dvd’s?

Daarom vermijd je beter om ze in de vuilbak te gooien. Wanneer je je niet wil wagen aan de online verkoop (een goede foto nemen van de schijf en het doosje, een korte omschrijving maken…), kan je ze aanbieden bij een verkoper van tweedehands cd’s of boekenwinkels met een afdeling tweedehands cd’s of dvd’s.

Hoe haal je de buitenkant van een cd eraf?

laag eraf halen… bij goedkope cds hoef je ze maar een paar uur in de zon te leggen en de laag valt er al bijna vanzelf vanaf.

Waar kan ik mijn oude dvd’s kwijt?

Op bol.com kun je terecht met je oude cd’s, dvd’s, boeken en games.

Wat doen met dvd?

Het medium kan elke vorm van digitale gegevens opslaan en wordt veel gebruikt voor het aanbieden van films en software, of het opnemen van televisiebeelden. Een dvd heeft een veel hogere opslagcapaciteit dan een cd terwijl de afmeting gelijk is. De afkorting dvd staat voor Digital Versatile Disc.

Welke dvd’s zijn geld waard?

Disney dvd’s zijn geld waard Klassieke Disney dvd’s leveren je zo een bedrag tussen de honderd en 350 euro op. De echte collectors item is geen dvd maar een videoband. De Kleine Zeemeermin is op het moment ruim 2

Hoe vernietig je cd roms?

  1. 2 CD’s tegen elkaar aan lijmen.
  2. Bekrassen met scherp voorwerp.
  3. Doormidden breken.
  4. 2 weken buiten laten liggen.
  5. Schuurmachine er over heen halen.
  6. Bespuiten met een verfbus.

Hoeveel cd’s worden er verkocht?

Dit komt voornamelijk doordat de verkoop van cd’s daalde met ruim een kwart ten opzichte van een jaar eerder. Het marktaandeel van streaming steeg naar 82,2 procent. In Nederland werd voor 16,9 miljoen euro aan cd’s verkocht, schrijft de Nederlandse Vereniging van Producenten en Importeurs van beeld- en geluidsdragers.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven