Hoe maak je een pdf-bestand op je mobiel?

Hoe maak je een pdf-bestand op je mobiel?

Op een smartphone of tablet (vanaf Android 7.0) werkt het opslaan van een pdf-bestand als volgt:

  1. Open de pdf via bijvoorbeeld de apps Chrome of Gmail.
  2. Tik indien gevraagd op Downloaden.
  3. De pdf wordt opgeslagen op het apparaat.

Waarom kan ik geen pdf openen op mijn smartphone?

Android-apparaten hebben niet standaard een pdf-viewer. Om pdf-bestanden te openen op een Android telefoon of tablet moet je een pdf-reader downloaden. In de Google Play Store kan je gratis een pdf-viewer downloaden.

Waar kan ik pdf-bestanden vinden?

Android pdf-bestanden openen: zo doe je dat Installeer de Google Drive-app op je toestel, mocht deze er nog niet op staan. Open het pdf-bestand. Dit gaat veelal via een bijlage van een e-mail of door een bestand te downloaden. Als je een bestand hebt gedownload via de browser, is het onder ‘downloads’ te vinden.

Hoe kan ik iets opslaan als pdf?

  1. Kies Bestand > Exporteren > PDF of XPS maken.
  2. Als de eigenschappen van uw Word-document gegevens bevatten die u niet wilt opnemen in het PDF-bestand, kiest u in het venster Publiceren als PDF of XPS de optie Opties.
  3. Navigeer in Publiceren als PDF of XPS naar de locatie waar u het bestand wilt opslaan.

Hoe werk je met PDF?

De werking van een programma waarmee u PDF-bestanden kunt maken van documenten, foto’s en andere afbeelding kunt u vergelijken met de werking van een printer. Maar in plaats van naar papier drukt een PDF-maker het document, de foto of de afbeelding af naar een bestand, een PDF-bestand om precies te zijn.

Kan geen bestanden openen op telefoon?

Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.

Waarom kan ik geen PDF openen op mijn iPhone?

Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. De Kobo app voor het lezen van E-books werkt ook, maar dan komen de zakelijke documenten wel tussen je boeken te staan.5 dagen geleden

Waar vind ik PDF bestanden op iPhone?

Open Apple Books op uw Mac, zoek vervolgens het pdf-bestand in de Finder of op uw bureaublad en sleep het bestand naar de bibliotheek. Uw pdf is nu beschikbaar in de Boeken-app op elke iPhone, iPad, iPod touch of Mac zolang u bent ingelogd met dezelfde Apple ID en iCloud Drive hebt ingeschakeld voor Boeken.

Welk programma om PDF te openen?

Adobe Acrobat Reader DC-software is een gratis, vertrouwde standaard voor het bekijken, afdrukken, ondertekenen en annoteren van PDF’s. Het is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud kunt openen en bewerken, inclusief formulieren en multimedia.

Hoe kan ik tekst aanpassen in PDF?

Hoe PDF-bestanden te bewerken:

  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op “PDF bewerken” in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven