Hoe maak je een quote op Twitter?

Hoe maak je een quote op Twitter?

Wil je via je tablet of smartphone een tweet quoten? Dan druk je eveneens op het retweet-icoontje en vervolgens op ‘Quote tweet’ of ‘Citeer tweet’. Je voert je commentaar in en drukt ten slotte op ‘Tweet’.

Wat is twitteren en hoe doe je dat?

Typ je Tweet (maximaal 280 tekens) in het opstelvenster bovenaan de tijdlijn van je startpagina of klik op de Tweetknop in de navigatiebalk. Je kan maximaal vier foto’s, een GIF of een video aan je Tweet toevoegen. Klik op de Tweetknop om de Tweet te plaatsen op je profiel.

Hoe deel je een tweet?

Tweets delen

  1. Step 1. Tik op het delen-icoon vanuit een Tweet op de tijdlijn van je startpagina of in de detailweergave van de Tweet.
  2. Step 2. Kies een ontvanger in de lijst voor snel delen met de accounts waarmee je de meeste berichten uitwisselt.
  3. Step 3. Je kan een reactie toevoegen aan je bericht.
  4. Step 4. Tik op Versturen.

Hoe kan ik reacties lezen op Twitter?

  1. Klik of tik op het icoon verborgen antwoord.
  2. Klik of tik op het icoon bij het antwoord dat je zichtbaar wil maken.
  3. Selecteer Antwoord zichtbaar maken.

Hoe kan ik een retweet verwijderen?

Hoe kan ik mijn Retweet ongedaan maken of verwijderen? Je kan een door jou geplaatste Retweet ongedaan maken door in de Tweet op het gemarkeerde Retweet-icoon te klikken. De Retweet wordt dan uit je tijdlijn verwijderd, maar de oorspronkelijke Tweet blijft behouden.

Wat is RT op Twitter?

Een Retweet is een Tweet die opnieuw wordt geplaatst. Met behulp van de Retweet-functionaliteit van Twitter kunnen jij en andere personen die Tweet snel met al jullie volgers delen. Je kan je eigen Tweets of de Tweets van iemand anders retweeten.

Wat betekenen de symbolen op Twitter?

Het @-teken wordt gebruikt om gebruikersnamen in Tweets aan te duiden: “Hallo @twitter!” Anderen kunnen jouw @gebruikersnaam gebruiken om jou te vermelden in Tweets, om jou een bericht te sturen of als link naar jouw profiel.

Waar zie ik mijn tweets?

In de tijdlijn van je profiel kan je jouw 3200 meest recente Tweets bekijken.

Wat is Twitter en hoe werkt het?

Mensen plaatsen Tweets die foto’s, video’s, links en tekst kunnen bevatten. Deze berichten worden op je profiel geplaatst en naar jouw volgers gestuurd, en kunnen worden doorzocht met de zoekfunctie van Twitter. Meer informatie over hoe je Twitter gebruikt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven