Hoe maak je een selfie met een Selfie stick?

Hoe maak je een selfie met een Selfie stick?

Wat is een Selfie Stick Dit is een soort stok die je kan uitschuiven tot een lengte van 1 meter. Je bevestigt je smartphone hierop en maakt een selfie door te clicken op een knop aan de onderkant van de stok, die met een kabeltje verbonden is aan de koptelefoonaansluiting van je smartphone.

Hoe maak je een goede spiegel Selfie?

Samantha Sutton legt aan Popsugar uit hoe we de perfecte spiegelselfie maken.

  1. Beslis hoe je wil poseren. Er zijn verschillende manieren om te poseren.
  2. Maak de foto vanuit een mooie hoek. Ja, écht!
  3. Denk aan de verhoudingen.
  4. Vermijd afleiding.
  5. Gebruik je kleding en accessoires.
  6. Denk aan je kapsel.

Hoe telefoon vasthouden bij Selfie?

Je moet dus je telefoon heel onhandig vasthouden en vervolgens ook nog het juiste knopje weten te vinden om de foto te maken. En dan nog iets, je onderarm mag niet op de foto komen. Zorg er dus voor dat je jouw onderarm een beetje gebogen hebt wanneer je de foto maakt.

Waar zit de Selfie stand?

Tik op het pictogram om van camera te wisselen en de camera aan de voorzijde in te schakelen voor selfies.

Waar moet je naar kijken als je een selfie maakt?

Kijk naar de camera Dat zorgt ervoor dat het lijkt alsof je een beetje wegkijkt van de foto, terwijl je juist denkt recht in de camera te kijken. Let er dus even op waar je heen moet kijken voor je een selfie maakt.

Hoe werkt een Selfie stick met kabel?

Er zijn verschillende soorten selfiesticks. Zo zijn er sticks waarbij je jouw smartphone aan de stick kunt verbinden door middel van een kabel. Hierdoor kun je via een knop op de stick een foto maken. Hierdoor wordt het veel gemakkelijker om via de stick met jouw toestel foto’s te maken.

Hoe werkt een Selfie stick met Bluetooth?

Hoe werkt het? De Selfie Stick is voorzien van Bluetooth en een foto drukknopje. Stel uw smartphone ook in op Bluetooth en maak verbinding met de Selfie Stick. Nu hoeft u alleen de camerafunctie op uw smartphone aan te zetten, een leuke positie te vinden, op de fotoknop te drukken en een herinnering is gemaakt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven