Hoe moet je bieden op eBay?

Hoe moet je bieden op eBay?

Hoe automatisch bieden werkt Als je een bod plaatst, voer je het maximumbedrag in dat je wilt betalen voor het object. De verkoper en andere bieders weten niet wat je maximumbod is. We bieden namens jou met behulp van een automatische bodverhoging die op het huidige hoogste bod is gebaseerd.

Wat is een proxy bod?

Proxy bod: U geeft aan wat u maximaal wilt bieden en er wordt automatisch voor u geboden met minimale stappen.

Waar vind ik het objectnummer eBay?

Je vindt het objectnummer op de objectpagina, rechts van de titel van de aanbieding. Als je de verkoper bent, kun je je objectnummer ook vinden in het e-mailbericht waarin je aanbieding wordt bevestigd, en in het gedeelte Verkopen in Mijn eBay.

Wat gebeurt er als je niet betaald op eBay?

Je hoeft geen contact met de koper op te nemen als hij of zij niet heeft betaald. We sturen de koper betalingsherinneringen. Als de koper na vier kalenderdagen niet heeft betaald, kun je de bestelling annuleren.

Wat is de beste tijd om te bieden op VakantieVeilingen?

Ben je van plan een bod van € 50,- uit te brengen, probeer dan eerder € 52,-. Het scheelt bijna niets, maar de kans om te winnen stijgt enorm! 4. De drukste tijd op Vakantieveilingen is rond het middaguur, het eind van de middag of tussen 20.00 en 21.00 uur.

Hoe werkt VakantieVeilingen be?

Hoe Vakantie Veilingen werkt: Het hele concept van Vakantieveilingen is simpel. Elke dag verschijnen er aantal reisgerelateerde veilingen op de site. Daarna wordt er geboden, en dan neemt de hoogste bieder, de winnaar, de reis af voor de winnende prijs.

Wat betekent statisch bod?

‘Statisch’ wil zeggen: u plaatst het eerstvolgende bod, of u voert zelf een bedrag in en plaatst dat als bod. Dat is een eenmalige handeling. Als iemand een hoger bod plaatst, zult u zelf weer opnieuw een bod op deze manier moeten plaatsen.

Wat is opgeld bij een veiling?

Dit percentage is afhankelijk van het veilinghuis) en over jouw bod + het opgeld betaal je dus 19% BTW. Het meest voorkomende geval als rekenvoorbeeld: je koopt iets voor € 1000. Dan komt daar bij: het opgeld (=veilingkosten): 16% = € 160. Brengt het voorlopige totaal op € 1160.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven