Hoe ontgrendel ik mijn beeldscherm?

Hoe ontgrendel ik mijn beeldscherm?

Om het beeldscherm te vergrendelen, zijn niet veel handelingen nodig. Het is voldoende om de sneltoets Windows+L te gebruiken. Druk dus eerst op de toets met het Windows-vlaggetje op het toetsenbord en dan op de letter L, terwijl de Windows-toets ingedrukt blijft.

Hoe ontgrendel je een Word document?

Office bevat een functie voor bestandsbeveiliging waarmee auteurs een bestand als definitiefkunnen markeren. Hiermee wordt het bestand vergrendeld en kan het niet verder worden bewerkt. U kunt deze functie eenvoudig uitschakelen in de Office-toepassingen; u kunt dit echter niet uitschakelen vanaf uw mobiele apparaat.

Wat als je Google Authenticator kwijt bent?

Log in op uw Google-account met uw wachtwoord en met uw andere tweede stap. Volg de stappen om de verloren sleutel uit uw account te verwijderen. Koop een nieuwe beveiligingssleutel. Het kan nuttig zijn om een extra sleutel te kopen die u op een veilige plaats bewaart.

Hoe kan ik Authenticator instellen?

Google Authenticator instellen

  1. Ga op je apparaat naar je Google-account.
  2. Tik bovenaan het navigatievenster op Beveiliging.
  3. Tik onder Inloggen bij Google op Verificatie in 2 stappen.
  4. Tik in het gedeelte ‘Voeg meer tweede stappen toe om te bevestigen dat jij het bent’ onder Authenticator-app op Instellen.

Wat betekent je account is vergrendeld?

Je account is om beveiligingsredenen vergrendeld Als je bij je account bent ingelogd en er wordt een bericht weergegeven dat je account om beveiligingsredenen is vergrendeld, betekent dit dat we verdachte activiteiten hebben gedetecteerd en dat je account mogelijk is gehackt.

Hoe ontgrendel ik laptop?

Druk op CTRL + ALT + DEL om de computer te ontgrendelen. Typ de aanmeldingsgegevens voor de laatst aangemelde gebruiker in en klik op OK. Als het dialoogvenster Computer ontgrendelen verdwijnt, drukt u op CTRL+ALT+DELETE en meldt u zich normaal aan.

Waarom kan ik niet typen in een Word document?

Open een nieuw document door op ” Ctrl + N ” op het toetsenbord . Poging om iets te typen op de pagina . Als u niet in staat om zijn , opnieuw te kijken naar de top van het Woord scherm te zien als iets als ” Read Only” is genoteerd aan de bovenkant van het document .

Hoe ontgrendel je een Excel bestand?

Klik ” Werkmap beveiligen ” en selecteer de bescherming optie die wordt oranje gemarkeerd . . Dit geeft het niveau van bescherming die u gebruikt om het werkblad in de eerste plaats te vergrendelen . Voer het wachtwoord in om het werkblad opheffen . Klik op ” OK .

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven