Hoe oud moet je zijn om naar de spa te gaan?

Hoe oud moet je zijn om naar de spa te gaan?

Leeftijdsgrens bij SpaPuur Vanaf de leeftijd van 14 jaar is iedereen welkom. Personen tussen de 14 en 18 jaar mogen SpaPuur alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen. Hier kunnen wij, bij twijfel over de leeftijd, naar vragen.

Hoe oud moet je zijn voor Elysium?

Leeftijdsgrens bij Elysium Vanaf de leeftijd van 18 jaar is iedereen welkom in ons resort. Bij twijfel dien je een legitimatiebewijs te kunnen overhandigen bij de receptie. Vergeet deze niet mee te nemen naar je bezoek aan ons resort.

Welke sauna heeft op vrijdag badkledingdag?

Sauna badkledingdag vrijdag Alleen bij Blue Wellness Stadspark en BLUE Wellness Trivium kun je op vrijdagochtend genieten van de wellness met badkleding.

Wat mee te nemen naar Spa Zuiver?

Het dragen van een badjas is verplicht in het restaurant en in de relaxruimtes. In verband met de hygiëne zijn ook handdoeken en slippers verplicht. U mag uw eigen badjas, handdoeken en slippers meenemen of u kunt dit bij aankomst regelen bij de receptie. De badjas en handdoeken zijn te huur, de slippers zijn te koop.

Hoe oud moet je zijn voor Zwaluwhoeve?

Leeftijdsgrens bij Zwaluwhoeve Vanaf de leeftijd van 14 jaar is iedereen welkom. Personen tussen de 14 en 18 jaar mogen Zwaluwhoeve alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen.

Wat kost Elysium?

Badenkaarten

10 – badenkaart € 240,-
10 – avondbadenkaart € 175,-
50 – badenkaart €1100,-

Wat is een badkledingdag?

Op een badkledingdag hou je in alle faciliteiten badkleding aan. In de restaurants, de loungeruimtes, de relaxruimtes, het paviljoen en op de terrassen is het dragen van een badjas over de badkleding verplicht.

Wat moet je meenemen naar prive sauna?

Neem dit mee in je sauna tas!

  • Een handdoek om je af te drogen en een extra voor je haar en/of voeten;
  • Een hamamdoek om in de sauna op te zitten;
  • Badjas en slippers;
  • Een flesje water die je bij je kan dragen;
  • Shampoo, conditioner en doucheschuim, meestal is het ook wel ter plaatse;

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven