Hoe raak je negatieve energie kwijt?

Hoe raak je negatieve energie kwijt?

Zo ruim je negatieve energie op

 1. Maak je los van slechte vriendschappen. Je hebt er niets aan om je vast te blijven klampen aan relaties die je niet langer een goed gevoel geven.
 2. Schoon je social media op.
 3. Maak je hoofd leeg.
 4. Ruim je agenda op.
 5. Ontdoe jezelf van beperkende overtuigingen.
 6. Haal de bezem door je woning.

Kan je iemands energie voelen?

Heldervoelend is het voelen van fijngevoelige energieën. Dit kunnen allerlei soorten energieën zijn, de energieën van de buurt waar je bent, maar ook de gevoelens en sentimenten van mensen. Iemand die heldervoelend is, voelt vaak maar een deel of enkele van de volgende mogelijkheden van het bovenzintuiglijk voelen.

Welke mensen geven energie?

We wisselen allemaal (hooggevoelig of niet) continu energie uit met onze omgeving, en vooral met de andere mensen waar we mee omgaan. Dat is een principe van geven en nemen en hoort gewoon bij levende wezens. Geef je je aandacht aan iemand, dan is dat energie. Geeft iemand je steun, dan krijg je energie.

Wat is slechte energie?

Mensen die negatieve energie sturen zijn vaak jaloers op iets of hebben afgunst. Dit kan zijn op jouw welzijn qua geld, maar ook gezondheid of denk aan jouw grote hoeveelheid relaties die je hebt.

Waar komt negatieve energie vandaan?

Je onbewuste overtuigingen veranderen je in een negatief persoon – zonder dat je je daar bewust van bent. Dit kan zorgen voor het ontstaan van negatieve energieën in huis.

Kun je iemand aanvoelen?

Psychologen zijn hier ontzettend goed in omdat zij die mensenkennis hebben aangeleerd. Het kan ook dat je bij iemand waarmee je een hele goede band hebt, aanvoelt dat er iets met hem/haar aan de hand is terwijl diegene niet bij je is.

Waar krijgen mensen energie van?

10 X OPLADEN VOOR MEER ENERGIE

 1. Maak een wandeling. Ah de natuur, het komt steeds weer terug.
 2. Ga lekker sporten, kom in beweging.
 3. Lees een rustgevend boek.
 4. Werk vol passie aan een project.
 5. Wees dankbaar.
 6. Knuffelen en seks.
 7. Voel je vrij om de dingen te ondernemen die je echt leuk vindt.
 8. Eet gezond en drink voldoende.

Wat geeft negatieve energie?

Als jij, of één van je gezinsleden erg somber is, veel negatieve gedachtes heeft of bijvoorbeeld een verslaving heeft, dan kan dit wel eens de oorzaak zijn van die zware energie in huis. Een andere oorzaak van negatieve energie in huis is wanneer je (te lang) in oude situaties uit je verleden blijft hangen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven