Hoe ruikt Gardenia?

Hoe ruikt Gardenia?

Gardenia is een realistisch portret van de witte, zonnige bloem en als je het ruikt gaat er een hele lijst van klassieke namen door je hoofd. Deze gardenia is een kruidige witte bloemengeur met een vrouwelijk karakter maar tevens een licht dierlijk kantje. Het is zinnelijk, zoet, warm, zonnig en opwekkend.

Welke geur lijkt op Montale?

De houtige geuren evenals de geuren van wierook, balsam, amber, aoud en rozen zijn weelderig en hebben ervoor gezorgd dat Montale ze voor hun parfums heeft gebruikt.

Welke parfum is lekker van Zara?

PARFUMS

 • ZARA GARDENIA 100 ML. 12,95 EUR.
 • FEMME 200 ml. 12,95 EUR.
 • WONDER ROSE EDT 200 ML. 12,95 EUR.
 • RED VANILLA 200 ml. 12,95 EUR.
 • Exclusieve parfums voor dames.
 • TUBEROSE 200 ml.
 • RED VANILLA 100 ml.
 • RED VANILLA 100 ML + BLACK AMBER 100 ML.

Welke Montale parfum is lekker?

Montale Powder Flowers Dit is volgens ons – met afstand – het beste Montale parfum met een bloemige geur. Deze geur komt tot stand door extracten van onder meer Italiaanse mandarijn, amber gris en witte musk. Deze extracten tezamen zorgen in ieder geval voor een super aangename geur.

Waar ruikt Gardenia naar?

De geur van gardenia ruikt zacht en zwaar bloemig en heeft iets weg van jasmijn met een vleugje oranjebloesem. De Gardenia jasminoides wordt in Nederland als Kaapse jasmijn verkocht. Deze tropische struik hebben wij in Nederland als kamerplant. De gardenia heeft een glanzend donkergroen blad met geurende witte bloemen.

Waar komt Montale vandaan?

Een voorliefde voor de heerlijke geuren uit het oosten en Arabië, verzameld uit alle delen van de geschiedenis. Dat is waardoor MONTALE parfum wordt gekarakteriseerd. Parfumeurs van over de hele wereld kozen hout, wierook, balsem, amber, aoud, rozen en nog duizenden andere fantastische geuren.

Wat betekent Montale?

Montale is een Frans parfumhuis uit Parijs opgericht door parfumeur Pierre Montale en is ontstaan vanuit zijn voorliefde voor de geuren uit het Midden-Oosten en Arabië. In de parfums van Montale komen ingrediënten voor zoals oudh, rozen, houtsoorten, wierook, balsam en amber.

Welke parfum lijkt op Chloe?

Smell-A-Likes: welke parfums lijken op elkaar?

 • Dior – J’Adore (EdP) Chloé – Chloé Bright Crystal – Versace.
 • Guerlain – Mon Guerlain. Angel Muse – Thierry Mugler. Noir Pour Femme – Tom Ford.
 • Kenzo – Kenzo World. Narciso – Narciso Rodriguez. Angel Muse – Thierry Mugler.
 • Dior – Sauvage. Eros – Versace. Versace Pour Homme – Versace.

Welk geurtje moet ik kopen?

Zeker als je online een luchtje koopt, is het belangrijk om te weten waar je naar op zoek bent en welke geur bij jou past. Je kunt daarom het beste een damesgeur of herengeur kopen die je al kent of in elk geval hebt getest in een parfumerie. Zo weet je zeker dat je geen miskoop doet.

Waar is Musk van gemaakt?

Waar komt het vandaan? Muskus is een sterk ruikende afscheiding die afkomstig is uit de geurklieren van een bronstig mannelijk muskushert. Naarmate ze ouder worden ontwikkelen deze herten een klier die een sterk ruikende afscheiding produceert om partners aan te trekken.

Wat is oud voor parfum?

Oudh wordt gewonnen uit de tropische boom Agar Aquilaria. Omdat de Aquilaria boom zeldzaam is, het proces van harsvorming en de oogst daarvan zo complex is, is Oudh één van de meest kostbare en gewilde parfum grondstoffen ter wereld. De geur is diep, complex, houtachtig, rokerig, stoffig, dierlijk.

Welke geur lijkt op D&G Feminine?

D&G Feminine werd uitgebracht in 1999. D&G Feminine is gecreëerd door Nathalie Lorson en Max Gavarry. Topnoten zijn Mimosa, Waterlelie, Cyclamen en Mandarijn; hartnoten zijn Lelie, Blauwe Regen, Heliotroop (Vanillebloem), Ylang-Ylang en Jasmijn; Basisnoten zijn Muskus, Kasjmier hout, Sandelhout en Vanille.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven