Hoe schadelijk is telefoon?

Hoe schadelijk is telefoon?

Een aantal jaar geleden waarschuwde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) voor de eerste keer dat gsm-straling kanker zou kunnen veroorzaken. Hierop bleek uit een studie van Interphone dat je met dagelijks een kwartier bellen het risico op een hersentumor al verhoogt.

Welke verzekering dekt telefoon schade?

Schade aan uw telefoon in uw woning is verzekerd op de Inboedelverzekering All-Risk en Uitgebreid. Schade aan uw telefoon door vallen en (om)stoten in uw woning is niet verzekerd op de Inboedelverzekering Uitgebreid. Dit is wel verzekerd op de Inboedelverzekering All-Risk.

Wat als iemand anders je telefoon kapot maakt?

Als iemand anders je telefoon per ongeluk kapot maakt dan is het de aansprakelijkheidsverzekering van deze persoon de partij die de schade vergoed. Bij de vergoeding van de schade wordt er meestal uitgegaan van de dagwaarde van de telefoon.

Is je telefoon verzekerd?

De inboedelverzekering vergoedt alleen bij bepaalde schade oorzaken, denk aan schade door brand, inbraak en blikseminslag. Voor het laten vallen van een smartphone bestaat dus geen dekking. Ook als de smartphone door een onverklaarbare reden op de grond valt en beschadigd raakt, is er geen dekking.

Hoe slecht is gsm straling?

Conclusie. Het is nog nooit bewezen dat straling van mobiele telefoons schadelijk is voor de hersenen. Je mobiele telefoon mag ’s nachts dus gewoon naast het bed blijven liggen.

Hoe schadelijk is straling?

Andere bekende voorbeelden van schadelijke straling zijn röntgenstraling en gammastraling. Deze soorten straling hebben een enorm hoge frequentie, en dat betekent dus dat elke foton erg veel energie meedraagt. Die energie kan ons lichaam schade toebrengen. Door dit soort straling kunnen mensen kanker krijgen.

Is mijn telefoon verzekerd bij inboedel?

Schade aan je mobiele telefoon door vallen en stoten in je huis is alleen verzekerd met de dekking mobiele elektronica. Geen dekking voor val- en stootschade aan je mobiele telefoon. ook niet met de inboedelverzekering all in. Wel kan je dit als extra dekking Mobiele elektronica meeverzekeren.

Is mijn telefoon verzekerd tegen diefstal?

Telefoon gestolen uit huis Wanneer je smartphone uit je huis wordt gestolen, valt deze onder de dekking van de inboedelverzekering. Vaak keert de verzekeraar de nieuwwaarde van je telefoon uit, tenzij de dagwaarde van je toestel 40 procent of minder van de nieuwwaarde is. Dan wordt de dagwaarde vergoed.

Wat moet je doen als je iets kapot heb gemaakt?

Wordt er per ongeluk iets door een ander kapotgemaakt in jouw huis, dan zijn er in principe twee opties om uit te kiezen. Naast de aansprakelijkheidsverzekering (AVP) van de ene partij, kan er worden gekozen om de inboedelverzekering van de bewoner in te schakelen.

Is mijn telefoon ook verzekerd bij Unive?

Een smartphone is namelijk standaard meeverzekerd via onze inboedelverzekeringen. U kunt daarbij kiezen uit drie dekkingen: Inboedel Basis, Inboedel All Risk en Inboedel All Risk met Buitenshuis dekking. Bij een Univé Inboedelverzekering is uw mobiele telefoon dus direct meeverzekerd.

Is mijn telefoon verzekerd bij diefstal?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven