Hoe sla je een filmpje van YouTube op je harde schijf?

Hoe sla je een filmpje van YouTube op je harde schijf?

Video van YouTube downloaden op een Android tablet of mobiel Ga naar YouTube en zoek de video op. Methode 1 (dit werkt niet op alle toestellen). Druk een paar seconden op de spelende video en kies Video opslaan. De video wordt opgeslagen in de map Download (te vinden via Mijn bestanden of Bestandsbeheer).

Waar staan de Downloads van YouTube?

Al je downloads staan op het tabblad Downloads. Als je ze wilt bekijken, moet je bij YouTube Go ingelogd zijn met het Google-account dat je hebt gebruikt om de video’s te downloaden. Je gedownloade video’s vind je ook in de galerij of bestandsbeheerder van je apparaat.

Kun je YouTube filmpjes downloaden en offline bekijken?

YouTube Premium gebruiken voor Android, iPhone of iPad. Open YouTube op je telefoon of tablet. Als je betaalt voor een abonnement op YouTube Premium (vroeger noemde dit YouTube Red), dan kan je makkelijk video’s downloaden om offline te bekijken.

Hoe moet ik YouTube installeren?

Je kunt de YouTube-app downloaden via Google Play. Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het beheer van Android-apps die uit Google Play zijn gedownload. Opmerking: De app werkt alleen op telefoons of tablets met versie 4.0 of hoger.

Waar vind ik mijn opgeslagen muziek?

Bestanden zoeken en openen

  1. Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  2. Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
  3. Tik op een bestand om het te openen.

Hoe kan je YouTube filmpjes offline bekijken?

Met YouTube Go bekijk je je favoriete YouTube-video’s offline. YouTube Go laat je offline YouTube-video’s kijken, en gaat zuiniger om met je mobiele data. De app is vanaf nu beschikbaar in meer dan 130 landen, maar werkt ook in Nederland.

Hoe kun je YouTube filmpjes offline bekijken?

Om video’s van YouTube offline beschikbaar te maken op je Android-toestel heb je de app OGYouTube nodig. Die is niet in Google Play te downloaden vanwege het (illegaal) gebruik van YouTube, maar wel via deze pagina te downloaden als apk-bestand.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven