Hoe slim rijk worden?

Hoe slim rijk worden?

Een andere manier om slim te werken? Verhoog je inkomen, niet alleen het bedrag op je spaarrekening. Sparen is cruciaal in het opbouwen van rijkdom, maar als je je daar te veel op richt, verwaarloos je een andere component: geld verdienen. Een aspect waar rijke mensen op focussen.

Hoe kan je op jonge leeftijd rijk worden?

Een goed betaalde baan kiezen. Wees een ondernemer. Dit is de droom, de heilige graal van alle jonge aspirant-miljonairs. Eigenaar zijn van een succesvol bedrijf en dat kunnen laten groeien, is zonder twijfel de snelste manier om op jonge leeftijd al spectaculair rijk te worden.

Hoe verdien je veel geld als 13 jarige?

Vraag je buren of ze klusjes hebben voor je (gras maaien, bladeren harken, auto wassen, het huis afstoffen, de hond uitlaten enzovoort). Je kunt van deur tot deur gaan of flyers bij jou in de buurt verspreiden met een lijst van klusjes die jij kunt doen. Wees voorzichtig met mensen die je niet kent.

Hoe kun je geld verdienen als je 12 bent?

Grasmaaien en in de tuin werken zijn vooral klusjes voor in de lente en in de zomer. Maar ook in de winter kun je als 12-jarige nog lekker bijverdienen. In ieder geval als het heeft gesneeuwd, want dan kun je de stoep vegen en het pad naar de voordeur sneeuwvrij maken. Reken maar dat je oude buurvrouw daar blij mee is.

Hoe kan je geld verdienen als je 15 bent?

Geld verdienen als tiener

  • Bijbaantjes nemen en klusjes doen.
  • Online werk vinden.
  • Zelfgemaakte spullen en huishoudelijke artikelen verkopen.
  • Een baantje zoeken in de dienstverlening.

Hoe kan je snel rijk worden?

De meeste miljonairs zijn zo rijk geworden doordat ze een eigen bedrijf zijn opgestart. Deze miljonairs begonnen een bedrijf waarin ze goed zijn. Vaak begint zoiets als een hobby, en vervolgens wordt het bedrijf telkens groter. Denk bijvoorbeeld aan Steve Jobs en Apple.

Kan je rijk worden in loondienst?

Wanneer je in loondienst werkt heb je ook de mogelijkheid om opslag te krijgen en promotie te maken. Hierdoor krijg je een hoger inkomen, wat er voor zorgt dat er elke maand natuurlijk meer binnenkomt. Zo hou je aan het eind van de maand meer over, en kun je weer meer geld opzij zetten om te sparen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven