Hoe sluit je een Devolo aan?

Hoe sluit je een Devolo aan?

Plaats de wifi adapter in een stopcontact maximaal 10 meter van je router. Druk na 45 seconden op het huis-icoontje van de wifi adapter. Druk binnen 2 minuten op de WPS-knop van je router. De wifi gegevens (naam + wachtwoord) worden automatisch gekloond.

Hoe sluit je een TP-link aan?

  1. Stap 1: installeer de TP-Link Tether app. Open de App Store of Play Store op je smartphone.
  2. Stap 2: sluit je router aan.
  3. Stap 3: maak verbinding met de nieuwe router.
  4. Stap 4: open de Tether app en log in.
  5. Stap 5: stel je router in.
  6. Stap 6: sla alles op en maak verbinding.
  7. Stap 7: koppel aan je TP-Link Cloud.

Wat doet een TP-link?

TP-LINK maakt onder andere routers, switches, powerline adapters, range extenders en accespoints. Het is een van de weinige bedrijven in de categorie voor netwerk oplossingen die zijn producten zelf produceert in eigen fabrieken.

Hoe werkt een stroom netwerkadapter?

Met internet via het stopcontact verspreid je het internetsignaal via het bestaande stroomnet bij je thuis. Dat gaat met een techniek die Power Line Communication (PLC) heet. Met die technologie kan data worden uitgewisseld via de bestaande stroomkabels bij jou thuis. Dit doe je met een powerline adapter.

Hoe werkt een Devolo?

Om de devolo powerline producten te kunnen gebruiken, heeft u slechts een internetaansluiting en een gewoon stopcontact nodig. Met de powerline producten wordt het internetsignaal van uw internet-router via de stroomleiding naar elke gewenste kamer verdeeld en via LAN of wifi naar uw netwerk-eindapparaten overgedragen.

Waar vind ik het wachtwoord van Devolo?

Met de devolo Cockpit software kuntu eenvoudig het wachtwoord voor uw powerline netwerk wijzigen. U kunt het hier downloaden voor uw computer en daar het wachtwoord veranderen. U vindt de knop “Wachtwoord wijzigen” op de menubalk onderaan in Cockpit – daar kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

Hoe werkt de TP Link?

Plaats de wifi adapter in een stopcontact maximaal 10 meter van je router. Druk na 45 seconden op de wifi kloon-knop op de adapter. Druk binnen 2 minuten op de WPS-knop van je router. De wifi gegevens (naam + wachtwoord) worden automatisch gekloond.

Hoe kom ik in me TP Link router?

Om toegang te krijgen tot de pagina van de router moet je het adres van de TP Link-router in de adresbalk van je browser invoeren. Typ 192.168.1.1 in de adresbalk van je browser. Dat is het adres van je TP Link-router. Vul de gebruikersnaam en wachtwoord van de router in.

Hoe werkt de TP link?

Hoe werkt een TP link versterker?

De range extender van TP-Link verbindt draadloos met jouw wifi-router en versterkt het bestaande signaal naar plaatsen die de router niet kan bereiken. Tegelijkertijd vermindert het storingen voor een betrouwbare wifi-verbinding in jouw huis of op kantoor.

Heb je elektriciteit nodig voor WiFi?

Internet over stroom is ideaal als het bereik van je router niet goed genoeg is, door gebruik te maken van een homeplug adapter kun je eigenlijk ieder stopcontact gebruiken als een draadloos access point. Als je geen zin hebt om een kabel te trekken naar de zolder is een homeplug dus een ideale oplossing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven