Hoe van luchthaven Barcelona naar centrum?

Hoe van luchthaven Barcelona naar centrum?

Het vliegveld Barcelona–El Prat (BCN) ligt 18 kilometer buiten de stad. Met de Aerobus, taxi en trein ben je zo’n 20-30 minuten onderweg naar het centrum, met de stadsbus doe je er iets langer over. Bus, trein en taxi’s verbinden de luchthaven 24 uur per dag met het centrum van de stad.

Wat kost een taxi van vliegveld Barcelona naar centrum?

Transfers per taxi Taxi’s vanaf vliegveld Barcelona doen er vanaf T2 zo’n 20 – 25 minuten over om naar het centrum te komen en 25 – 30 minuten vanaf T1. Zij vragen een minimale betaling van €20,00 echter de prijs ligt meestal rond de €30,00 vanaf T2 en €35,00 vanafT1.

Welke terminal heeft KLM op Barcelona?

Contactinformatie luchtvaartmaatschappijen Barcelona

Vliegmaatschappij Code Terminal
KLM T1
Korean Air T1
Lufthansa LH T1
Luxair LG T2B

Welke terminal komt Transavia aan in Barcelona?

Vliegveld Barcelona-El Prat heeft twee vertrekhallen: Terminal 1 (T1) en Terminal 2 (T2). Vanaf welke terminal je zal vertrekken, is afhankelijk van de maatschappij waarmee je vliegt. De meeste vluchten naar Nederland vertrekken vanaf T1, maar Transavia vliegt bijvoorbeeld vanaf T2.

Wat kost een taxi van Barcelona naar Lloret de Mar?

Taxi. De afstand van Barcelona Airport naar Lloret de Mar is ongeveer 75 km. Dit duurt zo’n uur in de taxi, wat ongeveer €137,00 kost.

Hoe lang van te voren op vliegveld Barcelona?

We adviseren tenminste 30 minuten tijd in te ruimen voor de transfer tussen T1 en T2 (ondanks dat het gemiddeld veel sneller gaat als er een bus direct klaar staat). Inzake uw bagage en de benodigde tijd voor de douane zou u hier ongeveer 30 minuten voor moeten rekenen.

Wat kost een taxi van Barcelona naar Malgrat de Mar?

Een taxi kost rond de €30,00 en duurt ongeveer 25 minuten vanaf Terminal 2 (T2). Vanaf Terminal 1 (T1) kost het ongeveer €35,00 en duurt de reis zo’n 30 minuten. Vanaf het busstation Barcelona Nord zijn er diverse bussen naar de verschillende gebieden van de Costa Brava.

Wat kost een taxi van Barcelona naar Salou?

Taxi. De afstand van vliegveld Barcelona naar Salou is ongeveer 100 km. Dit duurt zo’n uur en twintig minuten in een taxi en kost ongeveer €150,00. Salou is een populaire zomerbestemming.

Welke terminal komt Vueling aan in Barcelona?

De luchthaven van Barcelona, eveneens bekend als El Prat, ligt op 12 km ten zuidwesten van het centrum van Barcelona. Vueling vliegt vanaf terminal T1 van deze luchthaven.

Welke terminal komt Transavia aan in Nice?

Nice Airport bestaat uit twee terminals. Terminal 2 is het nieuwst en wordt met name gebruikt door Air France en easyJet. De Nederlandse luchtvaartmaatschappijen KLM en Transavia maken gebruik van Terminal 1.

Welke terminal Transavia?

Let op: De check-in balies van Transavia op Schiphol zijn te vinden in Vertrekhal 1. Heb je maar één stuk handbagage? Dan mag je sneller door de controle met Small Bags Only. Bekijk meer informatie op de website van Schiphol.

Hoe ver is Barcelona van Lloret de Mar?

Lloret de Mar is het meest bekende resort aan de Costa Brava. Het ligt ongeveer 75 kilometer ten noorden van Barcelona.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven