Hoe verander je je leeftijd op Disney Plus?

Hoe verander je je leeftijd op Disney Plus?

Open de app van Disney+ en log in op jouw account. Klik vervolgens rechtsonderin op jouw profiel-icoontje en klik vervolgens op ‘Profielen bewerken’. Selecteer het profiel dat jij wilt bewerken en klik vervolgens ‘Kinderprofiel’ aan. Druk rechtsbovenin op ‘Opslaan’ en de instellingen worden bewaard.

Hoe Disney Plus in Nederlands zetten?

How to change the language on your Disney Plus app

 1. Open the Disney Plus app or navigate to the website on your browser.
 2. Click the “My Profile” tab at the foremost right in the bottom menu.
 3. Tap “Edit Profiles.”
 4. Click the pencil icon of the profile you’d like to change.
 5. Select the dropdown for “App Language.”

Hoe verander je taal op Disney+?

Terwijl je een video kijkt, klik je op het pictogram in de rechterbovenhoek van je scherm om de audio- en ondertitelinstellingen weer te geven. Selecteer de gewenste taal uit de lijst. Sluit het scherm en ga terug naar de video met je nieuwe instellingen. Je geselecteerde taalinstellingen worden op dit profiel …

Hoe verwijder je een profiel op Disney Plus?

Wil je een profiel in Disney Plus verwijderen? Ga dan wederom naar de overzichtspagina met profielen (stap 2), maar kies dan ‘Profielen bewerken’. Tik op het profiel dat je wil wissen, kies onderaan voor ‘Profiel verwijderen’ en bevestig je keuze.

Hoe oud moet je zijn voor Disney plus?

Disney Plus bevat alle gezinsvriendelijke inhoud van Disney en een groot deel van de kaskrakers, eigenlijk alles voor een publiek tot een PG-13-beoordeling. Het heeft inhoud van Disney proper, Marvel, Lucasfilm (dus, Star Wars), Pixar en National Geographic.

Hoe krijg ik ondertiteling op Disney+?

Hoe gebruik ik ondertiteling?

 1. Terwijl je een film of serie kijkt, klik je op het pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm om de huidige audio- en ondertitelselecties weer te geven.
 2. Selecteer je gewenste taal uit de lijst(en)
 3. Sluit het scherm en ga terug naar de video met je nieuwe instellingen.

Kan Disney plus in het Nederlands?

Nu Nederland bij de drie landen hoort waar Disney Plus als allereerst te bekijken is, is het ook de grote vraag of films en series ook in het Nederlands te zien zijn. Gelukkig heeft Disney+ bevestigd dat films en series in het Nederlands gesproken verschijnen.

Welke talen Disney plus?

De Disney+-gebruikersinterface is beschikbaar in de volgende talen: Deens, Nederlands, Engels (VK), Engels (VS), Fins, Frans (Canada), Frans (Frankrijk), Duits, Italiaans, Noors, Portugees (Brazilië), Portugees (Portugal), Spaans (Latijns-Amerika), Spaans (Spanje) en Zweeds.

Hoe verander je de ondertiteling bij Disney plus?

 1. Selecteer terwijl je naar een video in Disney+ kijkt de knop Audio en ondertiteling rechtsboven in de videospeler.
 2. Selecteer Ondertitelingsstijl.
 3. In dit scherm kun je de weergave van de ondertiteling op je apparaat aanpassen. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Hoe verwijder je Disney account?

Als je je Disney account wilt verwijderen, volg dan deze stappen: – Meld je aan met je Disney Account en ga naar ‘Instellingen’. – Klik op de link ‘Account verwijderen’. – Bevestig je keuze door op de knop ‘Dit account verwijderen’ te klikken.

Hoe maak je een Disney Plus account?

Aanmelden voor Disney+ Download de Disney+ applicatie of ga naar de Disney+ website. Maak vervolgens een account aan en vervolgens kun je een abonnement kiezen voor €6,99 per maand of €69 per jaar. Via je iPhone, iPad of Apple TV kun je het abonnement afsluiten met een in-app-aankoop.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven