Hoe Vibreer je hoger?

Hoe Vibreer je hoger?

Als je weet dat het menselijk lichaam voor ongeveer 55-70% uit water bestaat, is de invloed van je gedachten op je gezondheid heel bepalend. Het belang van positief, energetisch opgeladen water drinken kan je gezondheid, en dus daardoor ook je vibratie aanzienlijk verhogen.

Wat is je trillingsfrequentie?

Alles bestaat uit energie, je lichaam, geest, gedachten, emoties, materialen, etc. Al deze elementen bij elkaar bepalen jouw persoonlijke trillingsfrequentie. Doordat je je trillingsfrequentie verhoogd, ontwikkel je je persoonlijke kracht en intuïtie.

Welke frequentie heeft de aarde?

Dat is ook bij de Aarde het geval. De frequenties van de trillingen van de Aarde zijn echter een miljoen maal zo laag als die van een klok. De grondtoon van de Aarde heeft een frequentie van 0,000815 Hz, wat overeenkomt met een periode van 20 minuten en 27 seconden (1227 sec.).

Wat is energetische trilling?

Ook jouw emoties vibreren op een bepaalde frequentie, ze zenden een energetische trilling uit. Deze trillingen reageren op elkaar. Ze trekken elkaar aan of stoten elkaar af. Elke vorm van materie op deze aarde heeft een energieveld om zich heen, dat invloed heeft op de omgeving er omheen.

Hoe kom je in een hoge frequentie?

Als iemand zich afhankelijk opstelt zit deze persoon in de lage frequentie. Als iemand vanuit flow leeft en steeds meer zijn/haar eigen situaties, zijn/haar eigen leven zelf creëert, heeft deze persoon een hogere trillingsfrequentie.

Hoe meet je je trillingsfrequentie?

Met bioresonantie-apparatuur zijn we in staat om de trillingen en energetische waarden van het lichaam te meten. Dit kan op zowel fysiek als emotioneel niveau. Lichaam en geest zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. De meting geeft aan of de trillingsfrequentie ergens in het lichaam verstoord is.

Hoe kom je op een hogere trillingsfrequentie?

In dit artikel een vijftal tips hoe je jouw trillingsfrequentie kunt verhogen.

  1. Neem verantwoordelijkheid over je leven én je gevoel. “Zus of zo is mij overkomen, dus daarom ben ik nu zo”
  2. Ontwikkel je vermogen het proces te overzien.
  3. Ontwikkel je intuïtieve vermogens.
  4. Dagelijkse routine.

Wat is een Trillingsgetal?

o. (-len), getal dat het aantal trillingen per seconde aanwijst.

Wat is een bioresonantie?

Bioresonantie therapie (BRT) is een alternatieve geneeswijze die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord zijn.

Hoe kan ik mijn frequentie?

Op een grafiek kun je de frequentie letterlijk vinden door te kijken hoe vaak je golf op en neer gaat in een seconde. Echter kun je de frequentie ook berekenen met de formule f=1/T. f is de frequentie in Hertz (Hz).

Wat verlaagt je frequentie?

Eet gezond Voeding die je frequentie verhoogt is licht verteerbaar zoals: groente, fruit en noten. Drink gedestilleerd water, dat reinigt je lichaam en zorgt ervoor dat je in contact komt met het natuurelement water. Je bent hierdoor meer in contact met Moeder Aarde, wat op zijn beurt je frequentie verhoogt.

Hoe reken je Hertz uit?

De frequentie is het aantal trillingen per seconde. Op een grafiek kun je de frequentie letterlijk vinden door te kijken hoe vaak je golf op en neer gaat in een seconde. Echter kun je de frequentie ook berekenen met de formule f=1/T. f is de frequentie in Hertz (Hz). T is de trillingstijd in seconden (s).

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven