Hoe vraag je een VISpas aan?

Hoe vraag je een VISpas aan?

VISpas aanvragen Wilt u geen lid worden van een hengelsportvereniging, dan kunt u een kleine VISpas aanschaffen. De meeste passen krijgt u door lid te worden van een hengelsportvereniging. De VISpas en JeugdVISpas kunt u ook online bestellen bij Sportvisserij Nederland.

Waar kan ik een kleine VISpas kopen?

De Kleine VISpas is ideaal voor sportvissers die geen lid zijn van een aangesloten hengelsportvereniging. De Kleine VISpas is verkrijgbaar bij het postkantoor.

Wat kost Vispad?

Wat kost een VISpas? Gemiddeld kost een VISpas ongeveer €35,00. Wanneer je lid wordt van een hengelsportvereniging ontvang je de VISpas. Die is geldig t/m 31 december van het lopende jaar.

Wat kost een VISpas 2021?

De kosten voor de VISpas worden bepaald door je leeftijd en de gekozen hengelsportvereniging, maar de prijs ligt gemiddeld rond de €35,- Het kan daarnaast zijn dat de vereniging eenmalig inschrijfgeld vraagt voor nieuwe leden. Wanneer je lid wordt van een hengelsportvereniging ontvang je de VISpas.

Hoe werkt een VISpas?

VISpas(14 jaar of ouder) Met deze pas mag je met twee hengels vissen met alle toegestane aassoorten in de wateren die in de Lijsten van Viswateren of Visplanner App vermeld staan. Let wel op dat je de Visvergunning altijd samen met de lijst van viswateren (of natuurlijk de app op je mobiele telefoon) bij je hebt.

Wat kost een VISpas voor 1 dag?

Met de VISpas kun je vissen in alle wateren die in de bijbehorende Lijsten van VISwateren zijn ingebracht, ruim 90% van het Nederlandse oppervlaktewater (met maximaal twee hengels). Gemiddeld kost een VISpas rond de 40 euro. Wanneer je lid wordt van een hengelsportvereniging ontvang je de VISpas.

Wat kost een kleine VISpas?

Kleine VISpas kosten Bij een PostNL kantoor betaal je ook € 14,00, alleen kan het voorkomen dat ze € 2,50 aan servicekosten extra vragen.

Waar kan je met een kleine VISpas vissen?

Wilt u met twee hengels, met alle aassoorten en/of op wateren vissen die niet in de Kleine Lijst van VISwateren staan, dan heeft u in 95% van de gevallen een VISpas nodig….

Alles Vacatures
Nieuws Vissoorten
Agenda Magazines
Wedstrijden Dossiers

Wat kost een JeugdVISpas 2020?

Wil je vissen met twee hengels en alle aassoorten, zoals bijvoorbeeld op snoek, dan kun je een jeugdvispas aanvragen bij onze vereniging. De kosten voor de vispas bedraagt 32 euro per jaar. Voor de eerste keer betaal je 3 euro inschrijfgeld. Ben je jonger dan 14 jaar dan kost een jeugdvispas 13 euro per jaar.

Wat kost een VISpas voor 65 +?

Vispas (VPS 65+) € 31,00 (excl. inschrijfkosten). Voor leden die ouder zijn dan 65 jaar (leeftijd op 1 januari), deze krijgen een korting op het lidmaatschap.

Wat kost een kleine visakte?

Kleine VISpas 2015: € 14,00 Bij afgeven automatische incasso krijgt u €2,50 korting en kost de Kleine VISpas: €11,50 Grote vispas Gemiddeld kost een VISpas tussen de 25 en 45 euro. Wanneer je lid wordt van een hengelsportvereniging ontvang je de VISpas.

Wat kost een VISpas voor 65+?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven