Hoe warm is het in Turkije in februari?

Hoe warm is het in Turkije in februari?

Gemiddelde temperatuur Turkije:

Max temp. Min temp.
Weer Turkije januari 15 6
Weer Turkije februari 15 6
Weer Turkije maart 18 8
Weer Turkije april 21 11

Hoeveel graden is het in Istanbul in februari?

Gemiddeld is het maximaal 10°C in februari in Istanbul en minimaal rond de 6°C. De zeetemperatuur ligt rond de 10°C. Er valt in februari op 12 Dagen neerslag met een totaal van 35 mm. Het is deze maand 14 Dagen droog in Istanbul en gemiddeld sneeuwt het 2 Dagen in februari.

Welke twee gebergten sluiten het binnenland van Turkije af tegen neerslag?

In het zuiden loopt het Taurusgebergte en in het noorden het Pontisch-gebergte. Het Taurusgebergte vormt met zijn bergentoppen tot meer dan 4000 meter hoogte een natuurlijke barrière tussen de zuidkust van het land en het Centraal Anatolische hoogvlakte. Dit binnenland ligt gemiddeld op 1000 meter boven zeespiegel.

Hoeveel graden is het in december in Istanbul?

De gemiddelde temperatuur in Istanbul in december is 11° / 8° graden. Er zijn gemiddeld 16 dagen met regen in Istanbul in december. Het weer in Istanbul in december is Gemiddeld. Er zijn gemiddeld 1 dagen met sneeuw in Istanbul in december.

Hoe warm is het in Tenerife in januari?

Weer Tenerife januari Gemiddeld is het maximaal 19°C in januari op Tenerife en minimaal rond de 17°C. De zeetemperatuur ligt rond de 22°C. Er valt in januari op 7 Dagen neerslag met een totaal van 11 mm en het is deze maand 24 Dagen droog op Tenerife.

Hoeveel graden is het in Tenerife in november?

Klimaat Tenerife in de wintermaanden De gemiddelde temperatuur daalt tot 27 graden in oktober en tot 25 graden in november. De temperatuur van het zeewater blijft ongeveer hetzelfde en het aantal zonuren blijft met ongeveer zes of zeven uur per dag goed.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven