Hoe weet je of iemand een weerwolf is?

Hoe weet je of iemand een weerwolf is?

Hierbij ziet de weerwolf eruit als een uitzonderlijk grote en sterke variant op de normale wolf. Hierbij kan de weerwolf nog gewoon rechtop lopen als een mens, maar heeft wel een wolvenkop en andere wolfkenmerken zoals een staart en klauwen.

Wie is de wolf spel?

Wie Is De Wolf maakt van Weerwolven een real-life game. De nacht waarop de weervolven de dorpelingen uit het spel stemmen, is een echte nacht. De dorpelingen hebben tot de namiddag de tijd om een weerwolf in hun groep te ontmaskeren en uit het spel te stemmen.

Hoe speel je weerwolven online?

Als spelleider een blad maken waar alle spelers hun naam op staat. Dan kan je het personage ernaast leggen en heb je een duidelijk overzicht wie wie is. Best alle kaartjes kort overlopen en uitleggen, zodat ze zeker weten wat ze moeten doen: Burger: Moet heel de nacht slapen met z’n ogen toe.

Hoe werkt weerwolven van Wakkerdam?

Het spel wordt geleid door een neutrale spelleider en verloopt in een opeenvolging van dagen en nachten: ’s nachts eten de weerwolven een onschuldige burger op, overdag zoeken de inwoners van het dorp (samen met de weerwolven) wraak en wordt een van hen op de brandstapel gegooid.

Hoe oud is weerwolven van Wakkerdam?

De Weerwolven van Wakkerdam is een kaartspel dat oorspronkelijk bedacht is door de Franse Philippe des Pallières en Hervé Marly, en met illustraties van Alexios Tjoyas. Het werd in 2001 op de markt gebracht door Lui-même onder de naam “Les loups-garous de Thiercelieux”.

Hoe speel je weerwolf?

Elke speler krijgt een kaart waarop zijn rol staat, en houdt deze geheim. Hierdoor wordt hij ingedeeld in de groep weerwolven of burgers. Sommige burgers zoals de heks, het onschuldige meisje, Cupido, of de jager hebben speciale krachten. Elke ronde doen de spelers hun ogen dicht, het wordt nacht.

Hoe maak je weerwolven?

Maak van tevoren kaartjes met daarop de rollen van de spelers. Op elk kaartje komt één rol. Er zijn een stuk of vier weerwolven, de rest is een gewone burger. Als het spel begint, krijgen alle spelers een kaartje van de spelleider, met daarop de naam van het karakter dat ze in het spel zijn.

Welke rollen weerwolven?

Kan je weerwolven met 7 personen?

Het spel bevat verschillende karakterkaarten. Afhankelijk van het aantal spelers of hun kennis van het spel kunnen sommige rollen weggelaten worden. Het minimum is vier burgers, één ziener en twee weerwolven. Als je het spel voor het eerst speelt, gebruik dan alleen de weerwolven, de burgers en de ziener.

Kan je weerwolven met 5 personen?

De Weerwolven van Wakkerdam is een gezelschapsspel voor volwassenen en kinderen. Het rollenspel kun je spelen met groepen tot 18 personen en is daardoor ideaal voor feestjes. In het spel neemt iedere speler een bepaalde rol aan. Zo zijn er weerwolven en burgers die elkaar proberen uit te schakelen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven