Hoe werkt een hosting?

Hoe werkt een hosting?

Algemeen. Hoe werkt webhosting, kortweg hosting? Dit is het aanbieden van diskruimte, bandbreedte en eventueel extra diensten op een computer (server) die verbonden is met het internet. Deze diskruimte kan worden gebruikt om onder andere een website op te plaatsen die voor iedereen bereikbaar is via het internet.

Wat houdt hosting van een website in?

Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website.

Wat doet Strato?

Strato, gestileerd als STRATO, is een Duits internetbedrijf, gevestigd in Berlijn. Het bedrijf maakt deel uit van de naamloze vennootschap United Internet. Strato is aanbieder van webhosting, (virtuele) servers, cloudopslag, domeinnamen en bedrijfsproducten zoals Software as a Service.

Hoe werkt Strato hosting?

In je hostingpakket beschik je over webruimte, waarop alle data van jouw website worden opgeslagen. Ook worden jouw e-mails in je hostingpakket bewaard. Als hosting provider zorgen wij ervoor dat de server waarop jouw hostingpakket zich bevindt altijd veilig is en regelmatig wordt geüpdatet.

Wat is een hosting?

hosting = Elke web site wordt op een www server `Gehost`. Dat betekent dat die site op de server bewaard wordt en dus online staat. Over het algemeen wordt behalve de web site ook de evt. webserver = Een computer die informatie levert (serveert).

Wat is hosting account?

Webhosting is het plaatsen van jouw website of webapplicatie op een server zodat iedereen hem op internet kan gebruiken. In de praktijk verwijst het meestal naar de service die je ontvangt van een webhosting provider zoals one.com.

Wat is een hosting abonnement?

Wat zijn hostingbedrijven?

Het Engelse woord ‘host’ betekent letterlijk gastheer. Een treffende term, want een hostingbedrijf zoals Business Hosting biedt web accomodatie aan bedrijven en particulieren die zich op het internet willen presenteren.

Wat is een server en wat doet het?

Computer die diensten verleent aan andere computers. Servers kunnen verschillende diensten verlenen, bijvoorbeeld webadressen uitdelen (domeinnaamserver), webpagina’s beschikbaar stellen (webserver), e-mails verzenden (mailserver), bestanden opslaan (fileserver) of gegevens bewaren (databaseserver).

Wat is de functie van de server?

Webserver – De belangrijkste functie van een webserver is om websites op te slaan, te verwerken en te leveren aan clients, zoals webbrowsers of zoekmachine-crawlers. De communicatie tussen server (software) en client vindt plaats op basis van het Hypertext Transfer Protocol (HTTP) of de versleutelde variant HTTPS.

Wat wordt bedoeld met een host?

De aanduiding host of hostess (gastvrouw) wordt gebruikt voor degene die gasten ontvangt en verzorgt, bijvoorbeeld in de luchtvaart (als alternatief voor de term steward of stewardess) of de presentator/presentatrice van een radio- of televisieprogramma of de interviewer bij een debat in een theater of op een congres.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven