Hoe zet je het geluid van je Casio horloge uit?

Hoe zet je het geluid van je Casio horloge uit?

Druk op om het alarm te stoppen nadat het klinkt. Druk in de alarmfunctie op om de instelling van het dagelijks alarm en het uursig- naal op de volgende wijze te veranderen. Houd in de alarmfunctie ingedrukt om het alarm te laten klinken.

Hoe stel ik mijn Casio horloge?

In de tijdfunctie-modus druk je de knop linksboven (A) ca. 3 seconden in, tot de stadscode begint te knipperen. Selecteer de gewenste stadscode (in Nederland kies je Parijs of Berlijn) met de knoppen rechts (D) en (B). Druk op (C) linksonder om de volgende instelling goed te zetten.

Hoe verzet je een digitale horloge?

Veelgebruikte knoppen op digitale horloges zijn: ‘Mode’, ‘Set’, ‘Reset’, ‘Start’ en ‘Light’. Je zult waarschijnlijk de knoppen ‘Mode’ en/of ‘Set’ gebruiken. Met ‘Mode’ schakel je je horloge in de tijdmodus, stopwatchmodus, etc. Met ‘Set’ kun je de tijd in de tijdmodus aanpassen of wijzigingen bevestigen.

Hoe werkt een G Shock horloge?

Met kussentjes wordt de ruimte tussen het uurwerk en de horlogekast opgevuld. Deze kussentjes zorgen ervoor dat bij een harde klap de kracht die op het horloge komt, en daarmee ook op het uurwerk, geabsorbeerd wordt.

Hoe haal je een schakel uit een horloge?

Leg de schakelband, met de (bovengenoemde) pijltjes naar beneden, boven een klein gaatje of een dik stuk tapijt. Sla met een klein hamertje op een punaise of ander klein pinnetje om de pushpin uit de schakelband te slaan. Probeer aan beide kanten van de horlogekast evenveel schakels uit de band te halen.

Wat betekent DST op horloge?

Zomertijd (DST) Zomertijd (Daylight Saving Time) zet de tijdsinstelling één uur vooruit ten opzichte van de standaardtijd. Let op! Niet alle landen en zelfs niet alle regio’s gebruiken de zomertijd.

Hoe verzet je een horloge?

 1. Verwijder het horloge van uw pols.
 2. Schroef de kroon los (alleen horloges van 10 ATM of hoger)
 3. Zorg ervoor dat het horloge loopt.
 4. Trek de kroon volledig uit om de tijd in te stellen (2 klikken)
 5. De juiste tijd vaststellen.
 6. Stel de tijd in.
 7. Schroef de kroon vast.
 8. Stel de tijd in op 6.30 uur.

Hoe werkt een digitale horloge?

Het digitale horloge werkt hetzelfde. Hier wordt de impuls echter doorgegeven aan het LCD scherm. Dit LCD scherm met vloeistof, laat onder invloed van de elektrische spanning, een bepaalde hoeveelheid licht door. Dit elektrisch aangedreven uurwerk is momenteel het populairst en wordt verwerkt in de meeste horloges.

Hoe zet je een G-shock een uur terug?

Zomertijd of wintertijd instellen G-Shock

 1. In de tijdfunctie-modus druk je de knop linksboven ca.
 2. Druk 1x op de knop linksonder, zodat je DST in beeld ziet staan.
 3. Druk 1x op de knop rechtsonder om te wisselen tussen AAN of UIT.

Waar komt g-shock vandaan?

Ruim 30 jaar geleden won een ingenieur van CASIO de strijd tegen de natuurwetten. Hij creëerde een horloge dat bestand was tegen stoot- en centrifugaalkrachten en bovendien hoge waterdruk kan weerstaan. Sindsdien is de naam G-SHOCK synoniem voor verleggen van grenzen en je eigen koers varen.

Hoe moet je een horloge kleiner maken?

Waar kan ik mijn horloge kleiner maken?

Als je je horloge bij Lucardi hebt gekocht is het inkorten van de horlogeband gratis. Op deze manier kun je een verjaardagscadeautje achteraf makkelijk op maat laten maken. Alle andere horlogebanden korten we in tegen een vergoeding van €7,50.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven