Hoe zet je je bachelor op je cv?

Hoe zet je je bachelor op je cv?

Als je een Bachelor of hoger hebt is het niet nodig je middelbare school opleiding te noemen. Geef aan welke opleiding je hebt gevolgd, waar en in welke periode. Noem ook de officiële naam van het diploma dat je hebt behaald.

Hoe zet je een master op je cv?

Als vanuit de naam van je school of universiteit of vanuit de naam van je opleiding niet duidelijk is wat het niveau van jouw opleiding was, zet dan het niveau erbij. Bijvoorbeeld ‘(master)’ of ‘(bachelor)’. Schrijf de naam van je school of universiteit voluit.

Hoe zet je VWO op je cv?

Middelbare school op CV—Conclusie

  1. Zet het alleen op je CV als je zelf nog scholier bent, net bent afgestudeerd met weinig werkervaring of als het je hoogst genoten opleiding is.
  2. Vermeld je middelbare school correct op je CV.
  3. Als je de middelbare school niet hebt afgerond, vermeld dit er dan bij.

Hoe zet je propedeuse op cv?

Vermelden van een propedeuse of minor op je CV Over het algemeen geldt dat je een propedeuse alleen vermeld als je de betreffende opleiding niet hebt afgerond. Dit laat namelijk zien dat je niet ‘zomaar’ gestopt bent wegens ‘slechte resultaten’. Een minor op je CV vermelden is optioneel.

Hoe zet je een minor op je cv?

Aan de linkerzijde plaats je de maanden en/of jaren wanneer je de opleiding hebt gevolgd. Vervolgens geeft je aan de rechterzijde informatie over de inhoud van de opleiding. Dit kan bijvoorbeeld een vakkenpakket zijn. Het kan ook de minor zijn die je hebt gevolgd bij het afronden van je opleiding.

Hoe zet je havo op je cv?

Er is geen standaard manier om je opleiding(en) op je cv te zetten. Je kunt je opleidingen na het onderdeel ‘Werkervaring’ opnemen, of juist daarvóór. Dit is afhankelijk van hoeveel werkervaring je hebt.

Welke opleidingen op je cv?

Welke opleidingen vermeld je op je cv? Vermeld de opleidingen die je gevolgd hebt vanaf je middelbare school. Ook opleidingen die je niet afgerond hebt, zet je op je cv om een gat te voorkomen. Als je je diploma niet behaald hebt, dan zet je dit eveneens op je cv.

Waar ik stage loop of stage loop?

De juiste spelling is stage lopen, met een spatie. Hoewel het in de praktijk vaak aan elkaar wordt geschreven, is er geen enkel naslagwerk dat stagelopen als één woord vermeldt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven