Hoe zet je muziek over via bluetooth?

Hoe zet je muziek over via bluetooth?

Delen via Bluetooth

  1. Ga op de telefoon of tablet waarop je het bestand wilt ontvangen naar Apps > Instellingen (> Verbindingen) > Bluetooth.
  2. Pak het andere toestel, open het bestand dat je wilt delen via de Galerij of via ‘Mijn bestanden’ (zie hierboven).

Hoe kun je muziek luisteren met bluetooth auto?

Om je eigen playlists te beluisteren, kun je jouw telefoon of tablet via Bluetooth met de autoradio koppelen. Dit doe je door Bluetooth op je draagbare apparaat en op de autoradio in te schakelen. In de Bluetooth-instellingen op je smartphone of tablet selecteer je vervolgens de autoradio om een verbinding te maken.

Hoe muziek afspelen?

De muziekfunctie is alleen beschikbaar met Android.

  1. Open de Huawei Health-app, tik op Apparaten, tik op de naam van het apparaat en tik vervolgens op Muziek.
  2. Tik op Muziek beheren > Nummers toevoegen, selecteer de gewenste muziek in de lijst en tik op √ in de rechterbovenhoek van het scherm.

Hoe zet je fotos over via bluetooth?

Als u een terminal heeft Androidmoet u eerst de Bluetooth-connectiviteit activeren: raak hiervoor het pictogram aan instellingen geplaatst in de apparaatlade, drukt u op het item Bluetooth o Aangesloten apparaten (At Android 8.0 en hoger ) en breng de hendel omhoog die overeenkomt met het item Bluetooth, a OP.

Hoe werk ik met bluetooth?

Bluetooth is een methode om draadloos gegevens uit te wisselen tussen twee of meer apparaten. Dat gebeurt met radiogolven. Meestal is één apparaat de zender en het andere apparaat de ontvanger. Maar er zijn ook wel bluetooth-apparaten die een langere afstand, tot maximaal honderd meter, ondersteunen.

Hoe kun je muziek luisteren in de auto?

Veel hedendaagse autoradio’s beschikken over Bluetooth, een USB-poort of een AUX-poort. Als de autoradio Bluetooth ondersteunt is het meestal vrij gemakkelijk: je koppelt beide apparaten met elkaar en kunt vervolgens draadloos afspelen.

Hoe kan ik muziek luisteren in auto?

Nu kan je Android Auto of Apple CarPlay gebruiken om je smartphone te bedienen zonder dat je je ogen van de weg hoeft te halen. CarPlay ondersteunt de meeste apps zoals Apple Music, Spotify, Podcasts, RadioPlayer, TuneIn, Audible, en ook navigatie apps (Google Maps, Waze).

Hoe muziek luisteren op smartphone?

Spotify is beschikbaar voor Android en iOS.

  1. Gratis muziek luisteren via Deezer. Deezer is een Spotify-alternatief met min of meer hetzelfde aanbod.
  2. Gratis muziek luisteren via Google Play Music. Met Google Play Music kun je ook gratis muziek luisteren.
  3. Gratis muziek luisteren via een radio-app.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven