Hoelang mag het duren voordat ik mijn telefoon weer krijg?

Hoelang mag het duren voordat ik mijn telefoon weer krijg?

Voor Android producten is dit 12 maanden. Apple producten: Zit je nog binnen je 2 jaar garantietermijn? Dan is het repareren van een fabricagefout gratis. Het vervangen van een scherm of batterij valt hier meestal niet onder.

Hoe vaak repareren garantie?

Vaak krijgt u tijdens de garantieperiode een reparatie of een nieuw product. Soms geeft deze garantie niet meer rechten dan u al hebt volgens de wet. Als een product eerder kapot gaat dan u mocht verwachten, hebt u namelijk volgens de wet al recht op reparatie of vervanging.

Hoe lang duurt reparatie Belsimpel?

Je toestel aanmelden voor reparatie Vervelend dat je een probleem hebt met je telefoon of tablet! Gelukkig kunnen we dit voor je oplossen. We geven op alle toestellen altijd minimaal 2 jaar garantie. Een reparatie duurt meestal 5 tot 10 werkdagen.

Hoelang duurt het om je scherm te repareren?

Hoe lang duurt de schermreparatie? Afhankelijk hoe snel de betaling plaatsvindt, repareren we jouw scherm binnen 48 uur na de betaling. Zodra de betaling binnen is, wordt je scherm gerepareerd en sturen jouw smartphone op naar het opgegeven adres.

Heb ik recht op een nieuw product?

Want de verkoper heeft de wettelijke plicht om u een goed product te leveren. U hebt recht op een gratis reparatie of een nieuw product. Soms wil de verkoper het product alleen maar repareren, omdat dat goedkoper voor hem is. In zo’n geval mag de verkoper besluiten dat hij alleen zal repareren.

Hoeveel garantie op wasmachine?

Alle leveranciers bieden een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar op een wasmachine (uitgezonderd tweedehands producten). Mocht er in de garantieperiode iets mis zijn met je wasmachine, dan komt er, afhankelijk van het probleem, een reparateur bij je langs om het probleem op te lossen.

Hoe lang heb ik garantie op schoenen?

Wettelijke fabrieksgarantie termijn op schoenen De wettelijke garantietermijn op schoenen is 6 maanden. Natuurlijk kan het ondanks uw zorgvuldige gebruik toch eens gebeuren dat een paar schoenen niet aan uw verwachtingen voldoen. Dit kan diverse oorzaken hebben.

Hoelang heb je garantie op Airpods Belsimpel?

Algemeen

Garantie 1 jaar
Garantietype Carry In

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven