Hoeveel alcohol rijden Zweden?

Hoeveel alcohol rijden Zweden?

Rijden onder invloed Het maximaal toegestane alcoholgehalte in het bloed is 0,2 promille.

Kan ik via Denemarken naar Zweden rijden?

Met eigen auto via de bruggen Er is maar één mogelijkheid om via een autoweg Zweden te bereiken en dat is via de Öresundbrug. De 16 kilometer lange brug en tunnel verbindt de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen, met Malmö in Zweden. De brug bestaat uit een spoorlijn met daarboven een autoweg.

Kun je met de auto naar Zweden rijden?

De auto is de snelste en goedkoopste manier om Zweden te bereiken. Vanuit Utrecht moet je 950 kilometer overbruggen. Daar doe je ongeveer 9,5 uur over. Vanuit Brussel moet je rekenen op ruim 11 uur om de afstand van 1090 kilometer af te leggen.

Hoeveel kost het om naar Zweden te rijden?

Kosten van deze route.

Benzine auto Diesel auto
Brandstof €177,00 €107,00
Tol (bruggen) €82,00 €82,00
Totaal €259,00 €189,00

Hoeveel alcohol is toegestaan in het verkeer?

U mag niet rijden met meer dan 0,5 promille (ongeveer 2 glazen) alcohol in uw bloed. Voor beginnende bestuurders gelden andere regels. Het gebruik van alcohol vermindert uw rijvaardigheid, waardoor u sneller een verkeersongeval kan veroorzaken.

Hoe van Denemarken naar Zweden?

De Sontbrug (Øresundsbron) vormt de verbinding tussen Denemarken en Zweden. Over de brug loopt tevens een spoorlijn. Aangezien voetgangers en fietsers op de brug niet worden toegelaten, moeten zij van de trein gebruikmaken. De trein rijdt tussen de stations van Kopenhagen en Malmö.

Kan ik via Duitsland naar Zweden?

Er zijn 4 veerboot routes tussen Duitsland en Zweden, met een gecombineerde 89 afvaarten per week. Stena Line biedt 2 routes, Kiel naar Goteborg gaat 7 keer per week & Rostock naar Trelleborg ongeveer 3 keer dagelijks.

Hoe lang rij je naar Zweden?

De kortste afstand (vogelvlucht) tussen België en Zweden is 1.404,13 km. De kortste route tussen België en Zweden is 1.788,70 km volgens de routeplanner. De rijtijd is ongeveer 22h 34min.

Hoe lang duurt reis naar Zweden?

Veerdiensten vanuit Denemarken, Duitsland en Polen

route vaartijd rederij
Kiel (Duitsland) – Göteborg ± 15 uur Stena Line
Rostock (Duitsland) – Trelleborg ± 6 uur Stena Line
Rostock (Duitsland) – Trelleborg ± 5.30 uur TT-Line
Swinoujscie (Polen) – Trelleborg ± 6 uur TT-Line

Hoe lang rijd je naar Zweden?

De afstand tussen Utrecht en Malmö is achthonderd kilometer, als je via Puttgarden, Rødby en de Öresundbrug reist. Wil je geen veerboten nemen, dan is de afstand zo’n 950 kilometer. Kies je voor de route via Kiel? Dan is het vanuit Utrecht vijf uur rijden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven