Hoeveel calorieen in fles Chardonnay?

Hoeveel calorieën in fles Chardonnay?

Calorieën wijn, bier en andere dranken

Naam Eenheid Kcal
wijn rose (droog/zoet) 100 ml 100
wijn wit droog 100 ml 100
wijn wit zoet 1 glas 170
wijn wit, chardonnay 1 glas 66

Hoeveel kcal is fles wijn?

Het aantal calorieën in rode wijn is dus behoorlijk hoog. Een hele fles rode wijn komt dus neer op 574 Kcal, maar nogmaals, het juiste aantal wordt ook beïnvloed door het alcoholpercentage.

Hoeveel calorieën rose wijn?

Zo zitten er ongeveer 106 kilocalorieën in 1 groot wijnglas (150 gram) rosé wijn. Niet alleen de suiker, ook de alcohol zorgt voor brandstof, en dus calorieën. Hoeveel suiker er in je glas rosé zit, is afhankelijk van het soort rosé en het productieproces van de wijn.

Welke wijn heeft de minste calorieën?

De droge witte wijn bevat gemiddeld het minste aantal calorieën. Dat komt omdat in deze wijnen minder restsuiker zit. Minder dan in de zoete wijn die dus veel meer calorieën hebben. Het alcohol percentage bepaalt uiteindelijk het precieze aantal in jouw glas.

Hoe slecht is een fles wijn per dag?

Is elke dag een fles wijn drinken nog oké? Het Voedingscentrum en de Gezondheidsraad adviseren om helemaal geen alcohol te drinken. Alcohol is namelijk slecht voor je gezondheid. Als je toch wilt drinken, adviseren zij om het bij één glas per dag te houden en zeker niet elke dag een fles wijn te drinken.

Hoeveel gram is een fles wijn?

750 ml wijn is 750 gram wijn 1% is 7,5 gram dus 13% alcohol zou 13×7,5 is 97,5 gram alcohol bedragen x 17 gram suiker zou 1657 gram suiker betekenen per fles wijn om een alcohol percentage van 13% te krijgen.

Hoeveel calorieën in jenever?

Vraagbaak: Word je dik van bier omdat er meer suiker in zit dan in andere alcoholische dranken?

Alcoholische drank Koolhydraten per standaardglas Kcal per standaardglas
Jonge jenever 0 68,6
Oude jenever 0,4 70
Rum 0 82
Whisky 0 86

Hoeveel calorieën in Canei?

De nieuwe Canei (7% alcohol) bevat slechts 57,9 Kcal per 100 ml en de 0,0% 31 Kcal per 100ml. Ook de smaak van Canei is aangepast aan de wensen van de nieuwe generatie.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven