Hoeveel delen van GTA zijn er?

Hoeveel delen van GTA zijn er?

Grand Theft Auto, afgekort tot GTA, is een lange reeks videospellen, gepubliceerd door Rockstar Games. Vroeger werd het spel ontworpen door DMA Design. Momenteel zijn er acht Grand Theft Auto spellen en twee uitbreidingspaketten op de markt.

Waar speelt GTA 5 zich af?

Los Santos is een fictieve stad in de staat San Andreas, die wordt gebruikt in de computerspelserie Grand Theft Auto. De stad is geïnspireerd op Los Angeles.

Waar staat Grand Theft Auto voor?

GTA staat voor Grand Theft Auto. Je doel als speler is om de opdrachten die je krijgt (door bepaalde auto’s te stelen en af te leveren) zo goed en snel mogelijk uit te voeren. Het is een spel wat zich afspeelt in een fictieve Amerikaanse stad.

Wat is de eerste GTA?

Grand Theft Auto (computerspelserie)

Grand Theft Auto
Eerste spel Grand Theft Auto (Oktober 1997)
Laatste spel Grand Theft Auto V (17 september 2013)
Website
Portaal Computerspellen

Hoeveel geld heeft GTA 5 opgeleverd?

De ontwikkelings- en marketingkosten van het spel bedroegen tussen de 200 en 265 miljoen euro. Het was destijds het duurste spel dat ooit gemaakt was. Op de eerste dag van de release bracht het spel 800 miljoen op. Na drie dagen bereikte GTA V de grens van 1 miljard dollar, een recordgetal.

Hoeveel missies zijn er in GTA 5?

Inhoud. In Grand Theft Auto V zitten in totaal 69 missies. Door dat je bij diverse missies echter kan kiezen tussen verschillende aanpakken en er ook nog optionele missies en vele submissies zijn, zul je in totaal veel meer missies spelen voor het uitspelen van GTA V.

Waar speelt GTA 6 zich af?

Als we de informatie mogen geloven, speelt de game zich af in Florida en heeft een kaart die groter is dan GTA 5 en Red Dead Redemption 2 samen, die drie steden beslaat, waaronder Vice City.

Welk land is GTA?

Op 2 november 2011 kwam de trailer uit en werd duidelijk dat het spel zich zou afspelen in de op Los Angeles gebaseerde fictieve stad Los Santos (in de staat San Andreas).

Wie heeft GTA gemaakt?

Leslie Benzies
Simon LashleyDavid JonesImran SarwarBilly Thomson
Grand Theft Auto/Ontwerpers

Hoe werkt GTA?

Met GTA V kom je zodra het spel begint letterlijk direct in een gespannen en gevaarlijke situatie terecht. Daarna zal je een reeks instructielessen doorlopen die er op gericht zijn om je te leren hoe je personage kan worden bestuurd.

Hoe lang bestaat GTA?

Grand Theft Auto V (vaak geschreven als GTA V of GTA 5) is een computerspel uit de Grand Theft Auto-serie van Rockstar Games. Het spel is ontwikkeld door Rockstar North en kwam op 17 september 2013 uit voor PlayStation 3 en Xbox 360.

Hoe is GTA 5 gemaakt?

De allereerste GTA is gemaakt door een klein bedrijfje genaamd DMA studios. Jullie hebben vast allemaal wel een keer Lemmings gespeeld. Het spel had ook maar zes missies en het leuke is dat de drie steden waar bijna alle GTA-games zich tot nu toe in hebben afgespeeld allemaal in dit kleine spel zitten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven