Hoeveel euro is een PS3 waard?

Hoeveel euro is een PS3 waard?

Verkoop eenvoudig en snel je PS3 aan de grootste PlayStation Webwinkel van Nederland! Wist je dat een PS3 met een controller en wat spellen al gauw tussen de 50 en 100 euro waard is?

Waar kan ik een PlayStation 3 kopen?

PS3Gameskopen.nl is specialist op het gebied van tweedehands PlayStation 3 consoles. Al onze producten zijn uitgebreid getest, gecontroleerd op gebruikerssporen en netjes schoongemaakt. Bekijk hieronder welke console er voor jou op voorraad is.

Welk jaar kwam PS3 uit?

De PS3 heeft concurrentie van Microsoft’s Xbox 360 en de Wii van Nintendo. De PlayStation 3 verscheen in november 2006 op de markt, als opvolger van de PlayStation 2, die in 2000 zijn debuut maakte. De eerste editie van de PlayStation verscheen in 1994 op de markt.

Hoeveel kost een ps1?

De Playstation kostte bij de lancering 799 gulden (omgerekend 363 euro) zonder meegeleverde game, destijds een enorme prijs voor een console. Uiteindelijk werd de Playstation de eerste console waar meer dan honderd miljoen exemplaren van werden verkocht.

Hoe duur is de PlayStation 3?

Het bedrijf brengt in Nederland en België zowel de 20GB- als de 60GB-versie uit, voor respectievelijk 499 en 599 euro.

Wat te doen met oude ps3?

PlayStation 3 verkopen en geld ontvangen rebuy.nl is een internetportaal waarop gebruikte consoles ingekocht worden. Wij kopen je oude console op en betalen je daarvoor een bepaald geldbedrag op je aangegeven rekening. Je kunt op deze manier Playstation 3 verkopen.

Hoe duur is een PlayStation 3?

Waar kan ik een PlayStation 5 bestellen?

De PlayStation 5 kopen

  • Hier kun je de PlayStation 5 voor 499 euro bij bol.com kopen.
  • Hier kun je de PlayStation 5 voor 499 euro bij Media Markt kopen (uitverkocht)
  • Hier kun je de PlayStation 5 voor 499 euro bij Intertoys kopen (uitverkocht)
  • Hier kun je de PlayStation 5 voor 499 euro bij BCC kopen (uitverkocht)

Hoe ziet een PlayStation 3 eruit?

De PlayStation 3 (kortweg PS3) is een spelcomputer en de derde console in de PlayStation-serie van Sony Computer Entertainment….Beluister. (info) PlayStation 3.

PlayStation 3
Technische gegevens
Processor Cell, RSX
Media Blu-ray, dvd, cd
Controller Sixaxis, DualShock 3

Hoeveel fps heeft PS3?

Daarin maakte hij duidelijk dat Sony in de officiële richtlijnen voor het gebruik van 3d op de PlayStation 3 heeft vastgelegd dat games op maximaal 720p mogen draaien als 3d is ingeschakeld. De console kan games in 3d ook op 1080p weergeven, maar een stabiele weergave met 60 frames per seconde komt dan in gevaar.

Hoe vaak is de ps1 verkocht?

Gameconsolebouwer Sony kan een nieuwe mijlpaal op zijn palmares schrijven: de PlayStation-console en de PS One-variant zijn samen meer dan honderd miljoen maal verkocht.

Wat kost de nieuwe PlayStation 4?

Ja, de Sony PlayStation 4 is betaalbaar, heeft veel goede spelletjes en je kunt er ook video’s van allerlei sites mee afspelen. Hoeveel kost een Sony PS4? Afhankelijk van het model en de bijgeleverde accessoires, kost een tweedehands Sony PlayStation 4 tussen de €175,- en €300,-.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven