Hoeveel fysio behandelingen in basispakket IZZ?

Hoeveel fysio behandelingen in basispakket IZZ?

IZZ Fysiotherapie In het aanvullende Zorg voor de Zorg-pakket zit een vergoeding voor 16 fysiotherapie behandelingen. Ook vergoeden we de intake voor arbeidsfysiotherapie waarbij aandacht is voor werkgerelateerde klachten.

Hoeveel fysio behandelingen in basispakket VGZ?

Voor fysiotherapie en oefentherapie vergoeden wij vanuit de basisverzekering: Behandelingen vanaf de 21e behandeling voor indicaties vermeld in Bijlage 1 van het Besluit zorgverzekering. Houdt u er rekening mee dat de duur van de behandeling van bepaalde indicaties is beperkt tot een bepaalde termijn.

Wat zit er in het basispakket van IZZ?

Vergoedingen IZZ basisverzekering De overheid bepaalt wat er in de basisverzekering zit. De basisverzekering dekt de kosten voor de zorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis, psychiater of apotheek. Wil je meer zorg verzekeren? Bekijk dan de IZZ aanvullende pakketten; speciaal afgestemd op het werken in de zorg.

Is IZZ VGZ?

De zorgverzekering is van IZZ, maar wordt uitgevoerd door VGZ. Dit doen wij al meer dan 40 jaar. Als je een IZZ Zorgverzekering afsluit bij VGZ, ben je meteen lid van het IZZ ledencollectief. Hier krijg je onder andere ledenvoordeel en vier keer per jaar het gratis magazine de Zorg.

Hoeveel fysio in basisverzekering?

Deze 20 behandelingen gelden per aandoening en niet per kalenderjaar. In de Zorgverzekeringswet vindt u alle chronische aandoeningen.

Hoeveel Fysiobehandelingen in basispakket?

De basisverzekering vergoedt de eerste 12 fysio en oefentherapie behandelingen bij artrose van de knie of de heup. Daarnaast vergoedt de basisverzekering fysiotherapie voor volwassenen alleen als je een aandoening hebt die op de lijst met chronische aandoeningen staat.

Welke fysiotherapeut vergoed VGZ?

Een fysiotherapeut of oefentherapeut helpt u bij het herstellen en versterken van uw spieren en bewegingen. Denk aan bekkenfysiotherapie, oefentherapie Cesar Mensendieck, manuele therapie en oedeemtherapie.

Wat valt onder IZZ?

Zorg voor mensen in de zorg. Stichting IZZ heeft ruim 410.00 leden en is in 1977 opgericht en wordt aangestuurd door werkgevers en werknemers in de zorg. Samen maken we ons sterk voor een gezonde zorgsector en een gezonder Nederland.

Wat is IZZ?

IZZ, voor gezonde zorgmedewerkers en zorgorganisaties Stichting IZZ is opgericht door werkgevers en werknemers in de zorg. Samen maken we ons sterk voor een gezonde zorgsector en een gezonder Nederland. Dat doen wij met de eigen IZZ Zorgverzekering voor de zorg en het Gezond werken in de zorg programma.

Wat kost IZZ?

Premie basisverzekering

IZZ Basisverzekering, Variant Bewuzt IZZ Basisverzekering, Variant Restitutie
€ 785 IZZ Basisverzekering, Variant Bewuzt € 98,90 IZZ Basisverzekering, Variant Restitutie € 113,59
€ 885 IZZ Basisverzekering, Variant Bewuzt € 90,90 IZZ Basisverzekering, Variant Restitutie € 110,59

Wat vergoedt de zorgverzekeraar?

Verzekerden met een basisverzekering hebben recht op de dekkingen in het basispakket. De basisverzekering dekt vooral curatieve zorg. Dat is zorg gericht op de genezing en behandeling van acute en chronische lichamelijke aandoeningen. Ook dekt de basisverzekering geestelijke gezondheidszorg.

Wat wordt vergoed basisverzekering VGZ?

Bij VGZ bent u verzekerd van goede zorg. U kunt bij ons kiezen uit 3 basisverzekeringen. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze. de volgende zorg: ergotherapie, diëtiek, fysio- en oefentherapie en logopedie.

Wat kost een MRI scan VGZ?

Aanvullende verzekering mri scan

IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) Prijs p/m
IZZ Instap vanaf € 5,95
IZZ Fysio Goed vanaf € 8,75
IZZ Tand Goed vanaf € 12,75
Bijzonder Bewust vanaf € 16,50

Wat kost CZ basis?

Basisverzekeringen

Eigen risico Premie per maand
€ 785 € 117,60
€ 885 € 112,10
€ 385 € 138,50
€ 485 € 135,50

Wat wordt er niet vergoed vanuit de basisverzekering?

Gewone contactlenzen en brillen worden niet vergoed via de basisverzekering. Medisch noodzakelijke contactlenzen en speciale brillen vaak wel. Lees meer op de site van Zorginstituut Nederland over vergoeding van brillen en contactlenzen.

Wat zit er in VGZ aanvullend best?

Kies dan voor VGZ Aanvullend Best.

 • Ruime vergoedingen voor o.a. fysiotherapie, alternatieve zorg en steunzolen.
 • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd bij de ouder met de meest uitgebreide zorgverzekering.
 • Razendsnelle uitbetaling van uw declaraties via onze handige VGZ Zorg App.

Wat valt er onder VGZ?

Onze merken

 • VGZ. VGZ is met ruim 2,1 miljoen verzekerden een van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland.
 • Bewuzt. Bewuzt is de internetverzekering van Coöperatie VGZ.
 • UnitedConsumers.
 • Univé
 • Zekur.
 • UMC Zorgverzekering.
 • IZA.
 • De IZZ Zorgverzekering door VGZ.

Hoeveel kost een MRI scan rug?

De kosten van een MRI-scan liggen gewoonlijk tussen de € 200,- en € 700,-.

Wat kost een MRI scan voor een hond?

De kosten voor een MRI zijn afhankelijk van het te onderzoeken gebied, de grootte van uw dier en de anesthesie, maar zullen tussen de 800 en 1000 euro liggen. Het is mogelijk dat de ziektekostenverzekering van uw dier de kosten van het onderzoek dekt. Raadpleeg echter wel vooraf uw verzekering om dit te controleren.

Wat is een vergoeding voor mantelzorg?

De mantelzorger ontvangt dan eenmaal per jaar een (belastingvrije) mantelzorg vergoeding (uitkering) van €200. Als de mantelzorger meer dan 1 persoon mantelzorg verleent, komt deze toch maar voor één persoon per jaar voor zo’n mantelzorg vergoeding in aanmerking.

Wat kost een vervangende mantelzorg?

Vervangende mantelzorg (2 weken) en huishoudelijke hulp (1 week) in acute eerste fase na ernstig ongeval of vaststellen ernstige aandoening. € 4,18. Benfit. € 800 (vervangende mantelzorg) € 25,11. Optifit. € 1200 (vervangende mantelzorg) + € 350 (mantelzorgmakelaar) € 43,57. Topfit.

Wanneer wordt uw implantaat vergoed?

Of uw implantaatbehandeling wel of niet vergoed wordt, hangt af van een aantal factoren, zoals type behandeling en uw verzekeringspolis. In het algemeen geldt dat er geen vergoeding verstrekt wordt vanuit de basisverzekering. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering en/of tandartsverzekering kunt u hier misschien een vergoeding uit ontvangen.

Wat is de premie voor een mantelzorgcursus?

Vergoeding. Premie per maand. Basis. € 150 eenmalig (mantelzorgcursussen) en maximaal 14 dagen mantelzorgvervanging. € 8,10. 50+. € 150 eenmalig (mantelzorgcursussen) en maximaal 14 dagen mantelzorgvervanging. € 18,50.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven