Hoeveel GB is onbeperkt internet T-Mobile?

Hoeveel GB is onbeperkt internet T-Mobile?

T-Mobile verhoogt dagbundel Unlimited-abo’s naar 8GB en aanvuller naar 2GB. T-Mobile verhoogt de dagbundel van zijn Unlimited-abonnementen van 5GB naar 8GB. De aanvullers, die klanten moeten activeren na het verbruiken van die dagbundel, worden verhoogd van 1GB naar 2GB. De veranderingen gaan woensdag in, ook bij Tele2 …

Is T-Mobile onbeperkt internet echt onbeperkt?

T-Mobile biedt voor de grootverbruiker ‘Unlimited’ aan, abonnementen met onbeperkt internet. Net zoals bij Tele2 krijg je een dagbundel van 8 GB.

Is onbeperkt mobiel internet echt onbeperkt?

De voorwaarden voor onbeperkt mobiel internet verschillen per provider. Ook de gevolgen bij het overschrijden van deze voorwaarden is per provider anders. Bij de één mag u bijvoorbeeld tot 20GB per maand verbruiken, terwijl de andere provider onder ‘onbeperkt’ een limiet van vijf keer het gemiddelde verstaat.

Heeft simpel onbeperkt internet?

Simpel biedt een sim only abonnement waarbij bijna alles onbeperkt is, alleen mobiel internet niet. Je kunt voor een bedrag van 10,- per maand onbeperkt bellen met Simpel. Helaas kent Simpel geen onbeperkt internet. Je kunt er wel voor kiezen om geen internet te nemen.

Hoeveel GB is Unlimited?

Bij Go Unlimited, Go Unlimited Plus en Go Unlimited & Entertainment start je iedere dag met een dagtegoed van 8 GB. Geldig in Nederland. Zijn deze GB’s (bijna) op? Dan sturen we je een sms.

Hoeveel GB internet is onbeperkt?

Het verschilt per provider wanneer je onredelijk internet verbruikt. De ene provider zet de limiet van unlimited data op meer dan vijf keer het gemiddelde verbruik van hetzelfde abonnement, de andere zet de grens op 20 Gigabyte per maand.

Hoeveel GB is onbeperkt data?

Hoeveel GB is unlimited data?

Bij Unlimited data krijg je standaard 8GB per dag. Elke dag om middernacht staat de teller weer opnieuw op 8GB. Wanneer je nog 1600MB over hebt, sms’en we je dat je bundel bijna op is.

Welke provider onbeperkt internet?

Providers die wel onbeperkt internet aanbieden, zijn Robin Mobile, T-Mobile en Tele2. KPN komt ook voor in ons onbeperkt-internet-overzicht, maar hanteert een maximum van 100.000 MB’s.

Heeft Simyo onbeperkt internet?

Bij Simyo hebben we geen onbeperkte internetbundel voor Sim Only. Voor Prepaid is er wel Onbeperkt MB’s (lage snelheid). Dat is een onbeperkte internetbundel, met een downloadsnelheid van 128 Kbps. Sim Only klanten kunnen kiezen uit verschillende internetbundels met datahoeveelheden tussen de 1 GB en 8 GB.

Hoeveel GB is onbeperkt internet Vodafone?

Met Unlimited kan je dagelijks tot 5GB gebruiken. Heb je die verbruikt dan kan je via My Vodafone verlengen met 1GB en als die weer op is, kan je weer verlengen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven