Hoeveel geld geven jongeren uit aan games?

Hoeveel geld geven jongeren uit aan games?

De nieuwste Cybersurvey-rapport toonde aan dat 43% van de jongeren behoorlijk wat geld heeft uitgegeven aan online games. Hoeveel geven jongeren uit aan games? Volgens het rapport van de Kindercommissaris “Gaming the system” neemt het bedrag dat kinderen uitgeven toe, waarbij sommigen meer dan £ 300 per jaar besteden.

Wat kost gamen?

Om toch een indicatie te geven, vanaf 40.000 Euro kun je een kleine game ontwikkelen. Games die conceptueel, visueel of technisch meer moeten bieden dan de standaard spelconcepten (middelgrote games) kosten al snel tussen de 80.000 en 120.000 Euro.

Wat kun je bereiken met gamen?

In de game kun je dingen verzamelen, zoals voorwerpen, wapens en outfits. Deze verzamelingen en beloningen kunnen een gevoel van trots en plezier geven. Ook kan het een gevoel van status of reputatie geven. Net als het winnen van een tegenstander of in een level.

Hoe wordt een game populair?

Je kunt als gamemaker dan ook lastig inschatten wat voor game populair zal worden.” De succesvolle games hebben hun populariteit volgens Musters te danken aan een unieke combinatie van een mooi uiterlijk dat niet generiek overkomt, en een gameplay die populair is en toch iets unieks doet.

Hoeveel geld geven jongeren uit aan eten?

Jaarlijks spenderen alle scholieren samen zo’n 1,1 miljard euro. Vrijwel alle scholieren (83 procent) geven geld uit aan snoep en snacks, zo’n 20 euro per maand. Het meest wordt er uitgegeven aan kleding en schoenen, 50 euro per maand.

Waar besteden jongeren het meeste geld aan?

Het overgrote deel van scholieren spendeert geld aan snoep, drinken en snacks (71%). Ook aan mobiele telefoons (55%), kleding (58%) en wat leuks doen (zoals naar de bioscoop gaan, 52%) wordt veel besteed.

Wat kost een gameverslaving?

Iemand met een gameverslaving heeft weinig of zelfs géén controle meer over zijn speelgedrag. Het gamen gaat ten koste van het normale leven thuis, op school, op het werk of van sociale contacten. Om deze problemen te ontvluchten is de verleiding erg groot om nog meer te gaan gamen.

Wat maakt een game aantrekkelijk?

Games zijn zo ontworpen dat spelers zich betrokken voelen, aangemoedigd worden om steeds beter te worden en verder te geraken in het spel. Spelers kunnen altijd beter worden en meer punten verdienen. Games worden moeilijker naarmate de speler beter wordt in het spel.

Welke game wordt het meest gespeeld?

Fortnite en de bijbehorende gekke dansjes lijken in zowel de online als offline wereld ongekend populair. Dat is ook echt zo, want 23% van de jongeren (12-24 jaar) speelt deze game weleens. Toch kan het daarmee niet op tegen voetbalvideogame FIFA: deze game wordt door bijna 30% van de jongeren weleens gespeeld.

Hoe wordt een game ontwikkeld?

Eerst bedenken game-designers wat voor soort spel ze willen hebben. Ze bedenken het doel, andere regels en de omgeving. Daarna gaan de game-artists aan de slag, zij ontwerpen de game tot in detail. Met behulp van de ontwerpen van de game-artists kan de game nu in 3D gebouwd worden door de animators.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven