Hoeveel geld heb je nodig in Thailand?

Hoeveel geld heb je nodig in Thailand?

Als je uitgaat van 4 weken Thailand waarbij je dagelijks 25,- euro budget per persoon hebt. Dan kom je voor één persoon uit op 700,- euro voor leefkosten, oftewel accommodatie, eten, vervoer en het doen van leuke dingen. Hier komt nog geld voor de vliegtickets bij en dat is veelal tussen de 550,- en 750,- euro.

Wat kost alles in Thailand?

Gemiddelde kosten per dag in Thailand

Categorie Budget Midden
Overnachten €25 €35
Eten en drinken €15 €20
Vervoer €10 €15
Totaal €50 €70

Wat verdient een Thai per maand?

Inkomen kwart expats 1170 euro per maand. Bijna een kwart van de expats leeft van 1170 euro (44485 baht) per maand.

Hoe duur is het om te leven in Thailand?

Ja, Thailand is goedkoop. Je kunt makkelijk voor een tientje per nacht in een leuk hotel verblijven, een bus van 3.5 uur voor vier euro, of avondeten voor minder dan een euro per persoon. Nu is het natuurlijk wel zo dat hoe meer je rondreist, en hoe ‘westerser’ je je levensstijl wilt maken, hoe duurder.

Hoeveel geld heb je nodig om te backpacken?

Kosten backpacken

Regio Budget p.p. per dag (Vlieg)reis
Verenigde Staten € 50 – 65 – 80 € 500 – 1000
Zuid Amerika € 25 – 35 – 55 € 600 – 1200
Azië € 20 – 35 – 50 € 600 – 1200
West – Europa € 45 – 65 – 80 € 100 – 500

Hoe wonen de mensen bij elkaar in Thailand?

De bevolking in Thailand is ongelijk verdeeld, de meeste Thai wonen in de (omgeving van) grote steden. Bangkok is de dichtstbevolkte stad van Thailand met zes miljoen inwoners. De bevolkingsdichtheid in deze stad ligt om en nabij de 4029 inwoners per vierkante kilometer, wat een ongekend hoog getal is.

Hoe goedkoop is Thailand?

Thailand kan een zeer goedkope plek zijn om te reizen. Als je niet te veel eisen stelt, kun je rond reizen voor zo’n €30 per dag. Dan ben je wel genoodzaakt te kiezen voor eenvoudige accommodatie, eten, drinken en reizen zoals de locals. En dure resorts in Phuket, Koh Samui en Koh Phi Phi zijn niet aan je besteed.

Wat kun je goedkoop in Thailand kopen?

Een maand lang uit eten gaan in Thailand kan spotgoedkoop zijn. Zeker als je kiest voor streetfood. Voor 40 baht ≈ 1 euro per persoon kun je bijvoorbeeld al een hele maaltijd bestellen. Denk bijvoorbeeld aan rijst met een omelet of noodlesoep met kip.

Kan ik een huis kopen in Thailand?

De Thaise wetgeving biedt buitenlanders wel mogelijkheden om lease-contracten, vruchtgebruik, opstal of hypotheek te laten registreren in het Thaise kadaster. De enige mogelijkheid tot volledig eigendom door buitenlanders is een appartement in een geregistreerd condominium.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven