Hoeveel geld krijgt een dokter per maand?

Hoeveel geld krijgt een dokter per maand?

Een arts in Nederland verdient gemiddeld € 4.390 bruto per maand. Salarissen variëren van € 3.735 (laagste) tot € 5.050 (hoogste). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat zijn de slechts betaalde banen?

De 10 slechtst betaalde banen in 2020

  • Receptionist. We trappen af met de Receptionist op tien.
  • Vuilnisman.
  • Restaurant Kok.
  • Kapper.
  • Call-centermedewerker.
  • Assistent-bedrijfsleider kledingwinkel.
  • Magazijnmedewerker.
  • Verkoopmedewerker winkel.

Wat is de best betaalde HBO opleiding?

De best betaalde banen zitten ook dit jaar in de technische hoek. Afgestudeerden met een diploma Elektrotechniek verdienen met gemiddeld 2827 euro bruto het meest per maand. Andere grootverdieners zijn Voertuigentechniek (2817 euro), Hbo-ICT (2774 euro) en Werktuigbouwkunde (2767 euro).

Hoeveel wordt een dokter betaald?

Salaris huisarts in loondienst Het salaris van een beginnend huisarts ligt ongeveer op 4.100 euro per maand. Naarmate je meer ervaring hebt, stijgt je salaris naar ongeveer 4.700 euro bruto per maand. Een senior huisarts of dokter heeft een maandsalaris van 6.000 euro bruto per maand.

Hoeveel geld krijgt een huisarts per patient?

Gemiddeld betaalt een patiënt iets meer dan 20 euro, maar voor de dokter schiet daar na aftrek van alle onkosten nog maar zo’n 8 euro van over (voor de belastingen). Met andere woorden houdt een arts ongeveer een derde over na alle kosten.

Is horeca goed betaald?

Het gemiddeld brutomaandloon in de horecasector ligt op 2.664 euro. Dat is een stijging van 1,9% ten opzichte van het gemiddelde in 2017, toen je nog 2.614 euro/maand verdiende….Hoeveel verdien je?

Aantal jaren dienst/ervaring Gemiddeld brutomaandloon
0-3 jaar 2.261 euro
4-10 jaar 2.495 euro
11-20 jaar 2.936 euro
+20 jaar 3.056 euro

Welke sector verdient het minst?

De laagste lonen worden betaald in de horecasector. Een werknemer in deze sector verdient maandelijks gemiddeld 2.640 euro bruto. Dit is 30% minder dan het nationale gemiddelde. Het verschaffen van accommodaties en de detailhandel sluiten de top drie van minst betalende sectoren af.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven