Hoeveel geld mag je meenemen Schiphol?

Hoeveel geld mag je meenemen Schiphol?

Hoeveel geld u meenemt op reis, mag u natuurlijk zelf weten. Maar neemt u € 10.000 of meer mee? Dan moet u meestal aangifte doen bij de Douane. Het maakt niet uit of u dit bedrag in euro’s of in andere valuta meeneemt.

Hoeveel contant geld mag je meenemen binnen EU?

De aangifteplicht voor 10.000 euro cash bij het binnenkomen of verlaten van de EU geldt ook voor andere valuta. Als je andere valuta in cash vervoert met een waarde die overeenkomt met 10.000 euro, dan moet je dit aangeven.

Hoeveel geld mag een kind meenemen naar buitenland?

Reacties. Per persoon mag je naar landen buiten de EU 10.000 euro cash meenemen, zonder dit te hoeven aangeven bij de douane. Neem je meer mee, dan zul je daarvan aangifte moeten doen waarbij vragen worden gesteld over de herkomst en bestemming van het geld.

Hoeveel geld mag je meenemen in het vliegtuig Duitsland?

Contanten meenemen Als u de EU wilt binnenkomen of verlaten met meer dan 10.000 euro aan contanten (of het equivalent in andere munteenheden) moet u dat aangeven bij de douane. Doet u dat niet, dan kan de douane het geld in beslag nemen en kunt u een boete krijgen.

Hoeveel geld mag je in je zak hebben?

In Nederland mag je zoveel contant geld op zak hebben als dat je zelf wilt. Wel is het zo dat je maximaal €10.000 per keer contant mag storten zonder dat de bank hier melding van hoeft te maken. Daarnaast kan de politie het verdacht vinden als ze erachter komen dat je veel contant geld op zak hebt.

Hoeveel geld kun je meenemen in het vliegtuig?

Je mag in principe zoveel cash geld op zak hebben als je wil. Weet echter dat als je als reiziger de EU binnenkomt of verlaat met 10.000 euro of meer cash geld je daar aangifte van moet doen bij de douane.

Hoeveel contant geld mag je meenemen naar Hongarije?

Binnen- en buitenlandse betaalmiddelen mogen vanuit een EU-land vrij worden ingevoerd. Binnen- en buitenlandse betaalmiddelen mogen vanuit een niet-EU-land vrij worden ingevoerd tot het equivalent van € 10.000 (inclusief cheques en bankwissels). Bedragen boven het equivalent van € 10.000 moeten worden aangegeven.

Hoeveel geld neem je mee op vakantie naar Turkije?

Reis je als backpacker voor twee weken door Turkije met een dagbudget van 35 euro per dag, dan ben je gemiddeld €490 euro per persoon kwijt. Voor een rondreis door Turkije met een iets groter budget ben je gemiddeld €840 euro per persoon kwijt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven