Hoeveel geld mag je storten belastingvrij?

Hoeveel geld mag je storten belastingvrij?

Je mag €10.000 contant storten zonder dat je bank hier melding van maakt. Contant betalen in een winkel is verboden vanaf een bedrag van €3.000. Als je meer dan dit bedrag stort dan is je bank of de winkelier verplicht dit te melden bij het Meldpunt Ongebruikelijke Transacties.

Hoeveel contant geld mag je opnemen Rabobank?

Bij een geldautomaat van Rabobank of Geldmaat kun je tot € 5.000 euro per dag aan contant geld opnemen. Mogelijk moet je hiervoor de limiet van je bankpas verhogen. Muntgeld kun je opnemen bij een muntrolautomaat. Deze kun je ook vinden met de locatiewijzer.

Kun je muntgeld storten?

Briefgeld kun je storten bij een bankkantoor of bij een stortautomaat. Muntgeld kun je ook storten, maar niet bij alle kantoren. Briefgeld staat meteen op je rekening, bij muntgeld kan dat een paar dagen duren.

Hoeveel geld mag ik op mijn rekening storten?

Biljetten storten Je kunt maximaal € 3.000 per rekening per dag storten. Wanneer je meer dan € 3.000 wilt storten, dan zul je dit over meerdere dagen moeten spreiden. Voor het storten van contant geld kunnen er kosten voor de storting van toepassing zijn van € 6,00 per storting.

Hoeveel geld mag je storten zakelijk?

Met je zakelijke Betaalpas kun je nu standaard per dag tot € 30.000 per zakelijke rekening storten.

Waar kan ik munten storten ING?

Storten op een automaat van Geldmaat Met je Betaalpas kun je je geld storten in een stortautomaat. Hierbij kun je per deelstorting ongesorteerd maximaal 200 biljetten en maximaal 5 kg munten afstorten. Het geld dat je afstort staat dezelfde dag nog op je ING Betaalrekening.

Hoeveel kan je storten bij ABN?

Briefgeld storten

Soort bankrekening Tariefklasse* Kosten contant geld storten
ABN AMRO Betaalrekening €0 – €10.000 0,5% over het gestorte bedrag
> €10.000 €5 + 1% over het gestorte bedrag per transactie
ABN AMRO Studentenrekening €0 – €6.000 0,5% over het gestorte bedrag
> €6.000 €5 + 1% over het gestorte bedrag per transactie

Hoeveel geld kan ik opnemen bij ING?

Opnemen tot € 5.000 Neem eenvoudig en snel contant geld op bij een geldautomaat in de buurt. Ook via de Locatiewijzer van Geldmaat kun je eenvoudig een geldautomaat van Geldmaat vinden en/of geldautomaten van andere banken. Per dag kun je maximaal € 500 per dag opnemen. Dit is de standaard opnamelimiet.

Hoeveel contant geld mag je opnemen?

Geld opnemen bij een geldautomaat kun je standaard € 500 per dag contant geld opnemen. Voor opnames boven de € 500 per dal zul je eerst het limiet van de ING-betaalpas moeten wijzigen.

Waar kan ik nog muntgeld storten?

De afgelopen maanden heeft Geldmaat bij een groot aantal filialen van Gamma en Karwei muntautomaten geplaatst voor het storten en opnemen van munten. Rekeninghouders van ABN AMRO, ING en Rabobank kunnen hiervan gebruikmaken. Per bank kunnen andere regels of voorwaarden voor gebruik gelden.

Kun je ook geld storten bij een andere bank?

Geld storten op een bankrekening wordt steeds moeilijker. Het aantal banken waar je een automaat kunt vinden om geld te storten wordt steeds beperkter. Het storten van geld op een rekening bij een internetbank is al helemaal lastig.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven