Hoeveel geld mag je storten zonder melding Belgie 2020?

Hoeveel geld mag je storten zonder melding België 2020?

Je kan je geld storten in een stortautomaat. Per storting kun je maximaal 200 biljetten en maximaal 5 kg munten storten tot een bedrag van € 3000. Wanneer je meer dan € 3000 wilt storten moet je dit over verschillende dagen verspreiden. Het kost € 6 per storting.

Hoeveel geld mag je maximaal contant betalen?

Je mag €10.000 contant storten zonder dat je bank hier melding van maakt. Contant betalen in een winkel is verboden vanaf een bedrag van €3.000. Als je meer dan dit bedrag stort dan is je bank of de winkelier verplicht dit te melden bij het Meldpunt Ongebruikelijke Transacties.

Waar kan je met briefje van 100 betalen?

Ook krijg je geen munten van 1 en 2 cent terug als wisselgeld.

Hoeveel geld mag ik storten Rabobank?

Je kunt per keer maximaal €2.500 storten. Via een automaat van Geldmaat stort je ook biljetten op je eigen rekening. Net als bij opnemen, heb je ook bij het storten van contant geld je betaalpas en pincode nodig. In de locatiewijzer van Geldmaat zie je waar je terecht kunt.

Hoeveel mag je contant betalen in Nederland?

Het moet in Nederland verboden worden om contante betalingen van meer dan 3.000 euro te doen.

Hoeveel mag je contant betalen in Duitsland?

Bijna alle bedragen onder de € 5 worden met munten en briefgeld betaald. Van de betalingen tussen de € 5 en € 50 wordt ongeveer de helft van de betalingen contant en de helft met een betaalpas afgerond. Pas boven de € 50 verkiest de Duitser een betaalkaart of ander elektronisch betaalmiddel boven het contant betalen.

Hoeveel mag je contant betalen bij een auto?

Let Op: Contante betalingen boven de € 3000,- worden verboden. Ook wordt het biljet van €500,- waarschijnlijk afgeschaft. Nu geldt voor contante transacties boven € 10.000,- een meldplicht, straks wordt dat een verbod op transacties boven de € 3000,-.

Kan je bij AH met 100 euro betalen?

Maar een winkelier dient er wel rekening mee te houden dat het niet de klant is geweest die deze biljetten heeft ingevoerd. Ze zijn er, ze zijn wettig betaalmiddel, en de winkelier moet niet zeuren, maar na eventuele controle van het biljet op echtheid, gewoon accepteren.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven