Hoeveel geld staat er nog op mijn iTunes kaart?

Hoeveel geld staat er nog op mijn iTunes kaart?

Uw saldo controleren op een Windows-pc Open iTunes voor Windows. Log in met uw Apple ID als u dit nog niet hebt gedaan. Klik bovenaan het iTunes-venster op ‘Store’. Als u saldo hebt, wordt het bedrag onder uw naam weergegeven.

Waar kan ik iTunes kaart kopen?

iTunes kaart kopen Nadat je de iTunes kaart online bij Primera hebt gekocht, ontvang je binnen een paar minuten een e-mail met een unieke, 16-cijferige iTunes Code. Deze iTunes Code is onbeperkt geldig, dus wacht gerust tot jouw favoriete game of film in de App Store verschijnt.

Kan je Apple Music gebruiken op Android?

Download de Apple Music-app Om de Apple Music-app te downloaden, hebt u een Android-telefoon of -tablet nodig met Android 5.0 Lollipop of hoger, of een Chromebook die Android-apps ondersteunt. Ga naar Google Play om de Apple Music-app te downloaden.

Hoe lang blijft iTunes kaart geldig?

Apple Store Cadeaubonnen zijn in principe onbeperkt geldig.

Hoe lang duurt Apple saldo?

Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen. Heb je geprobeerd uit te loggen bij de App Store / iTunes, de iPad opnieuw op te starten en vervolgens weer in te loggen om te zien of dat je saldo ververst? Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen.

Hoe moet je je iTunes kaart gebruiken?

Een cadeaubon inwisselen met een iPhone, iPad, iPod touch

  1. Trek of kras voorzichtig het label van de achterkant van de cadeaubon.
  2. Open de App Store-app op uw iPhone, iPad of iPod touch.
  3. Tik onderaan het scherm op ‘Vandaag’.
  4. Tik bovenaan het scherm op de inlogknop of op uw foto.
  5. Tik op ‘Wissel cadeaubon of code in’.

Hoeveel kost een Apple kaart?

Apple heeft vanaf een eigen creditcard. genaamd Apple Card. Deze wordt in samenwerking met Goldman Sachs en Mastercard op de markt gebracht. Volgens Apple heeft de kaart talloze voordelen, waaronder privacy, beveiliging, geen kosten en redelijke rentetarieven.

Kan iCloud ook op Android?

De gebruiksvriendelijkheid van de webversie van iCloud.com is verbeterd. Nu heb je zelfs met een Android-toestel via je browser toegang tot de bestanden die je in iCloud hebt opgeslagen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven