Hoeveel is een BlackBerry waard?

Hoeveel is een BlackBerry waard?

Inruilwaarden BlackBerry smartphones

Onbeschadigd Kapot
BlackBerry P’9982 € 40,- € 5,-
BlackBerry Priv € 40,- € 5,-
Overige BlackBerry smartphones € 5,- € 5,-

Waar kan ik een BlackBerry kopen?

Wilt u een BlackBerry kopen? Bekijk ons uitgebreide assortiment BlackBerry smartphones, hoesjes, headsets en andere officiële accessoires in de BlackBerry store van Centralpoint.nl.

Kan je BlackBerry nog gebruiken?

Het einde nadert voor BlackBerry. Vanaf 31 augustus maakt fabrikant TCL geen Blackberry’s meer. Twee jaar later, op 31 augustus 2022, stopt het bedrijf met de ondersteuning van de bestaande toestellen. Of een ander bedrijf het stokje van TCL overneemt, is nog niet bekend.

Waar kan ik mijn telefoon inruilen voor geld?

TELEFOON INRUILEN BIJ ONS IN DE WINKEL Dat is heel simpel: jouw oude telefoon is geld waard. Lever hem in bij een van onze MediaMarkt winkels en ontvang snel en eenvoudig de waarde op een MediaMarkt-cadeaukaart. Zo wordt het kopen van een nieuwe telefoon nog goedkoper én aantrekkelijker.

Welk bedrijf ontwikkelde de BlackBerry?

De BlackBerry kwam in 1999 voor het eerst op de markt. Hij werd ontwikkeld door het gelijknamige, Canadese bedrijf BlackBerry (voorheen RIM).

Wat is de nieuwste BlackBerry?

BlackBerry 5G telefoon. Er zijn nog veel vraagtekens omtrent de in ontwikkeling zijnde BlackBerry smartphone. Het verhaal begon halverwege 2020 toen OnwardMobility een persbericht publiceerde waarin vermeld werd dat het nieuwe toestel in de eerste helft van 2021 zou worden uitgebracht in Noord-Amerika en Europa.

Waarom een BlackBerry?

Waarom Blackberry? Omdat Blackberry goed overweg kan met versleutelen van informatie. Dat gebeurt via PGP, Pretty Good Privacy. De politie kan de berichten die zijn verstuurd via PGP niet lezen, zodat criminelen geen boeventaal meer hoeven te gebruiken als: opa heeft de wintervoorraad aangevuld.

Wat doet BlackBerry?

Een BlackBerry is een smartphone en pda die gebruikt kan worden voor mobiele telefonie, mobiel internet (ontvangen en versturen van e-mail en internetsurfen), PIM (Personal Information Manager) en andere applicaties. De BlackBerry kwam in 1999 voor het eerst op de markt.

Waar kun je het beste je telefoon verkopen?

5 websites om je oude iPhone of Android smartphone te verkopen

  • #1 Rebuy. ReBuy behoort tot een van de meer bekendere websites waar je smartphones kunt verkopen voor geld.
  • #3 WeBuyIt.
  • #4 Verkoop Je Mobiel.
  • #5 Tele 2.

Kan ik mijn telefoon inruilen?

Met Samsung Galaxy smartphone upgrade ruil je jouw oude Samsung smartphone in voor korting op een nieuwe. Maak voordat je naar de winkel komt een back-up van je oude smartphone en verwijder je gegevens. We verwijderen alle data veilig van je smartphone en nemen je oude toestel in. In ruil hiervoor krijg je korting.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven