Hoeveel klanten heeft eBay?

Hoeveel klanten heeft eBay?

Vergelijkingstabel: Alle Marketplaces op een rij

Bol Ebay
Bereik 11 miljoen unieke bezoekers per maand 480.000 unieke bezoekers per maand
Concurrentie Hoog Gemiddeld
Kosten
Eigen shop-design Mogelijk

Hoe lang bestaat Marktplaats?

Marktplaats ontstond in 1999 in Emmeloord als klein initiatief om tweedehands spullen aan te bieden. In deze eerste dagen kon het vergeleken worden met een digitaal prikbord. Een jaar later werd Marktplaats overgenomen door Het Goed B.V., een bedrijf dat gespecialiseerd is in tweedehands winkels.

Wie bedacht Marktplaats?

De bedenker van Marktplaats.nl Bob Crébas (66) probeert met natuurpark Netl in de Noordoostpolder het paradijs te bouwen. Met zijn nieuwe boek wil hij van heel Nederland een betere plek maken.

Wat is Marktplaats waard?

Op 10 november 2004 werd de site voor een bedrag van 225 miljoen euro verkocht aan het Amerikaanse internetveilinghuis eBay.

Wie is de eigenaar van eBay?

Pierre Omidyar zette eBay in 1995 op vanuit een achterkamertje in San José (Silicon Valley). Hij wilde zien of hij kopers en verkopers op één internetplatform bij elkaar kon krijgen. Wat begon als een programmeerexperiment, is uitgegroeid tot ’s werelds grootste handelsplaats.

Is Marktplaats verkocht?

De Nederlandse verkoopwebsite Marktplaats wordt verkocht aan het Noorse bedrijf Adevinta. De verkoop is onderdeel van een pakket: moederbedrijf Ebay verkoopt in één keer nog veel meer verkoopsites. Het Amerikaanse Ebay verkoopt zijn advertentietak voor in totaal 9,2 miljard dollar.

Hoeveel medewerkers heeft Marktplaats?

“Tweedehands is eerste keus geworden”, aldus Van Duijn, die leiding geeft aan zo’n 235 medewerkers, waarbij het gros werkzaam is voor Marktplaats.nl en 2dehands.be.

Is Marktplaats overgenomen?

Marktplaats wisselt van eigenaar: overname door Noors Adevinta is rond. Het Amerikaanse eBay mag zijn advertentietak, met onder meer het Nederlandse Marktplaats.nl, verkopen aan het Noorse Adevinta. Als onderdeel van de verkoop krijgt eBay een groot belang in Adevinta.

Is tikkie veilig voor Marktplaats?

Tikkie. Een andere vorm van fraude die opduikt, is het aftroggelen van inloggegevens voor bankrekeningen via een Tikkie (een betaalverzoek). Dat gaat zo: een potentiële koper meldt zich bij jou, de verkoper. De koper vraagt naar je telefoonnummer om je een WhatsAppbericht te kunnen sturen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven