Hoeveel kost een reis naar Spanje?

Hoeveel kost een reis naar Spanje?

Tijdens het hoogseizoen (van de tweede week van juli tot eind augustus), bedraagt de gemiddelde prijs van alle bestemmingen 1074€ terwijl deze in het tussenseizoen 888€ bedraagt. Reizen naar Spanje in het tussenseizoen betekent een besparing van 17% op het huren van een vakantiehuis in vergelijking met het hoogseizoen.

Hoeveel kost 1 week Spanje?

Als u een week wilt doorbrengen in Spanje zullen de kosten van uw verblijf: 573 EUR -een voordelig verblijf voor 7 dagen in Spanje. 747 EUR – een budgetreis van 7 dagen in Spanje. 1,000 EUR voor een verblijf van een week comfortabel in Spanje.

Hoe duur is Andalusie?

Een paar dagen (of weken) Andalusië kosten relatief weinig geld, zeker als je het vergelijkt met de prijzen in Nederland en je met name in lokale restaurants gaat eten. Vooral buiten de steden ben je goedkoop uit. Ook accommodaties zijn trouwens niet duur.

Hoeveel kost vakantie Mallorca?

466 EUR -een voordelig verblijf voor 7 dagen in Palma de Mallorca. 653 EUR – een budgetreis van 7 dagen in Palma de Mallorca. 1,300 EUR voor een verblijf van een week comfortabel in Palma de Mallorca. 2,500 EUR voor een week van luxe vakanties in Palma de Mallorca.

Wat kost het om met de auto naar Spanje te gaan?

Met de auto naar Spanje kosten Kies je ervoor om via Autoroute du Soleil naar Spanje te gaan? Dan ben je met een personenauto ongeveer €114 aan tol en €202 aan benzine kwijt voor een enkele reis naar de Costa Brava. Als je via Parijs rijdt kost het je ongeveer €92 aan tol en €192 aan benzine.

Hoe duur is een week Mallorca?

Als u een week wilt doorbrengen in Majorca zullen de kosten van uw verblijf: 514 EUR -een voordelig verblijf voor 7 dagen in Majorca. 657 EUR – een budgetreis van 7 dagen in Majorca. 1,300 EUR voor een verblijf van een week comfortabel in Majorca.

Hoe duur is een week vakantie?

Gemiddeld vakantiebudget: tussen de 850 en 2500 euro Op wegwijs.nl schrijven ze dat Nederlanders gemiddeld 850,- euro uitgeven als ze elders vakantie gaan vieren. En volgens het Nibud denkt men gemiddeld 2.492 euro uit te geven aan vakantie.

Hoe duur is Malaga?

Malaga is een relatief goedkope stad vergeleken met de andere badplaatsen aan de Costa del Sol. In Malaga vind je verschillende hotels en jeugdherbergen, maar ook een overnachting in een driesterrenhotel is vergeleken met de andere badplaatsen goedkoop.

Hoe warm is het in Andalusië?

Sevilla, de hoofdstad van Andalusië, kent gemiddelde zomertemperaturen van 36 graden Celsius. Juli en augustus zijn de warmste maanden en hebben overdag gemiddelde maximum temperaturen van 36°C. In december en januari, de koudste maanden, bereikt de temperatuur gemiddeld een maximum van 16°C.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven