Hoeveel kost een voetbalschoen?

Hoeveel kost een voetbalschoen?

De goedkoopste Nike voetbalschoen, zoals bijvoorbeeld de Nike Mercurial Superfly Club is €64,99. Dit geldt voor voetbalschoenen voor volwassenen. De prijzen voor Nike kids voetbalschoenen liggen tussen de €54,99 en €174,99.

Wat is de duurste voetbalschoen?

In Engeland gemaakt in drie paren, met 7444 kostbare juwelen erop verwerkt. Waarde: ongeveer 628.000 dollar. Ze werden gemaakt voor de topvoetballers John Terry, Wayne Rooney, en Rio Ferdinand.

Waar koop je voetbalschoenen?

Bij INTERSPORT vind je de perfecte Voetbalschoenen. Of je nu speelt op kunstgras, natuurlijk gras, in de zaal of op straat, bij ons vind je de juiste voetbalschoen. Ga je voor de Nike Mercurial, de PUMA One, of toch voor de adidas Predator. Alle grote merken en laatste modellen vind je bij INTERSPORT.

Waarom voetbalschoenen?

Een voetbalschoen is speciaal vervaardigd schoeisel dat bedoeld is voor spelers van het voetbalspel. De eerste speciaal voor voetbal gemaakte schoenen verschenen aan het eind van de negentiende eeuw. Ook kunststoffen worden dikwijls gebruikt, al worden de beste schoenen nog steeds gemaakt van echt leer.

Wat is de beste voetbalschoen?

De beste voetbalschoenen die beschikken over eigenschappen gericht op snelheid zijn de Nike Mercurial, adidas X Speedflow en PUMA Ultra. Spelers die op zoek zijn naar comfort kunnen het beste kiezen voor de Nike Tiempo of de adidas Copa Sense. Dit zijn voornamelijk zachte, leren voetbalschoenen.

Wat is de beste voetbalschoen voor mij?

De pasvorm van voetbalschoenen hangt samen met het materiaal van de upper, een leren voetbalschoen vormt zich bijvoorbeeld beter naar de voeten, maar je kan kiezen voor voetbalschoenen met een smalle, normale of brede pasvorm. De PUMA evoPOWER Vigor daarentegen is juist bedoeld voor mensen met brede voeten.

Wat zijn MG noppen?

MG: Multi Ground Multi Ground voetbalschoen is geschikt voor meerdere ondergronden. Deze schoenen hebben vaak kleine, maar veel noppen. Deze schoenen zijn tegen veel ondergronden bestendig, maar deze voetbalschoenen zijn niet aan te raden als je op een nat veld moet spelen.

Wat is een goede voetbalschoen?

Voetbalschoenen moeten perfect passen. Koop je voetbalschoenen dus niet te klein of te groot. Een te ruime schoen vergroot de kans op enkelblessures, terwijl te krappe/smalle schoenen de kans op overbelasting van voetspieren en –pezen verhogen.

Wat is een goede voetbalschoen voor kinderen?

Waar je ook zeker op moet letten is dat de schoenen van jouw keuze geschikt zijn voor verschillende ondergronden. Het spelen op kunstgras is heel anders dan het spelen op echt gras (zeker als het nat is). Er moet dus voldoende grip op de zolen zitten en ook de noppen onder de schoen moeten geschikt zijn.

Hoe strak moet een voetbalschoen zitten?

Dit omdat je wilt dat je voetbalschoen strak om je voet zit voor optimaal balgevoel. Probeer voetbalschoenen te kopen waar er tussen het eind van je tenen en de voorkant van de schoen ongeveer een centimeter ruimte zit. Over het algemeen vallen Nike voetbalschoenen smaller dan die van adidas.

Hoe vaak nieuwe voetbalschoenen?

Afhankelijk van de kwaliteit van jouw schoenen, hoe vaak je ze gebruikt en hoe jij er mee om gaat, kunnen ze heel lang of juist kort meegaan. In principe gaan voetbalschoenen één seizoen mee. Maar dat kan verlengt worden.

Wat zijn de stevigste voetbalschoenen?

Wanneer je zowel op kunstgrasvelden als stevige ondergronden speelt zijn MG voetbalschoenen misschien wel de beste keuze voor jou. De MG voetbalschoen heeft een zool met zowel FG als AG noppen voor grip op beide ondergronden. Nike noemt dit schoentype MG, adidas FxG en PUMA FG/AG.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven