Hoeveel kosten lenzen met cilinder?

Hoeveel kosten lenzen met cilinder?

De voordelen van maandlenzen:

Maandlenzen sferisch (lenzen op sterkte voor veraf) vanaf €7,50 per doosje
Maandlenzen torisch (lenzen met cilinder) vanaf €22,50 per doosje
Maandlenzen multifocaal (lenzen op sterkte voor veraf én dichtbij) vanaf €37,50 per doosje

Wat doet cilinder in lenzen?

Het verschil tussen die twee sterktes wordt de cylinder genoemd. De cylinder zorgt ervoor dat uw oog niet al het licht op hetzelfde punt kan focussen, waardoor u een onscherp zicht ervaart. Torische lenzen corrigeren deze afwijking.

Welke opticien heeft beste lenzen?

Acuvue Oasys wordt gezien als de beste in zijn soort. Deze lenzen zijn ideaal als je snel last heb van droge en geïrriteerde ogen als je lenzen draagt. Deze lenzen zijn ontwikkeld met de Hydraclear Plus-technologie. Hierdoor voelen de lenzen heel natuurlijk aan op je oog en heb je minder snel last van vermoeide ogen.

Kan je lenzen zonder cilinder met cilinder dragen?

Het werkt heel ingenieus. Contactlenzen zonder cilinder drijven op het traanvocht en draaien of bewegen als je knippert. Bij cilindrische contactlenzen mag dat niet omdat er verschillende sterkten en verschillende richtingen in verwerkt zijn. Ze moeten op dezelfde plek op het oog blijven drijven.

Hoe duur zijn lenzen met leesgedeelte?

Multifocale lenzen geven je ogen zowel veraf als dichtbij helder zicht. Hierbij is het leesgedeelte ingebouwd in je contactlenzen en hoef je niet steeds een leesbril te pakken. Multifocale maandlenzen draag je al vanaf €26,90 per maand.

Hoeveel kosten lenzen eyewish?

Wat kosten maandlenzen? De prijs van maandlenzen hangt af van het merk, het materiaal en het type lens. Bij Eye Wish vind je al maandlenzen vanaf € 34 per doosje. Je bestelt bij ons altijd twee doosjes (voor je rechter- en linkeroog).

Kun je met cilinder lenzen?

Lenzen met een cilinder (ook wel torische lenzen) zijn contactlenzen voor mensen met een cilinderafwijking. Torische lenzen corrigeren niet alleen bijziendheid of verziendheid, maar ook de cilinderafwijking. Veel torische lenzen zijn verzwaard, zodat ze goed op hun plek blijven zitten.

Welke is de beste opticien?

Tegelijkertijd is het zo dat het uitkiezen van een nieuwe bril en van een bepaalde opticien ook altijd een zeer persoonlijke keuze is, vergelijkbaar met het kiezen van een dokter. Uw opticien zou daarom niet alleen een expert moeten zijn in zijn of haar vakgebied, maar ook een vriendelijk persoon.

Wat zijn de beste Zuurstofdoorlatende lenzen?

Siliconen hydrogel lenzen zijn lenzen met een lager watergehalte en een hoge zuurstofdoorlatendheid. Ze laten maarliefst vijf keer zoveel zuurstof meer door dan gewone zachte lenzen. Bij normale zachte contactlenzen geeft alleen de waterinhoud van de lens zuurstof door aan het oog.

Kun je lenzen dragen met cilinder?

Heb je een cilinder, of zogenaamde astigmatisme, en heb je dus zachte lenzen met cilinder nodig? Dan geven torische lenzen je de mogelijkheid om weer scherp te zien. Dit zijn zachte contactlenzen die de sterkte afwijking aan je oog corrigeren.

Hoe duur zijn lenzen bij Pearl?

Bij Pearle vinden we het belangrijk dat contactlenzen voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij ons een ruim assortiment aan goedkope lenzen. Zo vind je bij Pearle al daglenzen vanaf €20 per maand en maandlenzen vanaf slechts €7,50 per maand. Fijn voor je ogen én je portemonnee!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven