Hoeveel lawaai maakt airco?

Hoeveel lawaai maakt airco?

De nieuwste airco’s worden gelukkig steeds stiller en produceren vaak maximaal 50dB(A) aan geluid. 50 dB(A) aan geluid is vergelijkbaar met licht autoverkeer op 30m afstand.

Waarom tikt de airco?

Het probleem kan worden veroorzaakt door zoiets simpels als een kap die niet goed dicht zit. Als u de airconditioning inschakelt, zorgt dit dat uw airco lawaai maakt. Controleer de kap van uw airconditioning. Schakel de airconditioning vervolgens opnieuw in en controleer de airconditioning.

Welke airco geeft het minste geluid?

De split unit airco’s zijn de meest energiezuinige airco’s en maken daarom het minste beslag op je portemonnee. Daarnaast maken ze van alle airco typen het minst geluid.

Hoeveel lawaai maakt een split airco?

De buitenunit produceert wat meer geluid, maar deze hangt buiten. Daar heb je geen last van. De binnenunit van een split unit airco produceert ongeveer 20 tot 25 dB. Dit is te vergelijken met het ruisen van boomblaadjes of fluisteren.

Hoeveel geluid maakt een monoblock airco?

Stille airco’s produceren een geluid tussen de 40 en 50 decibel, vergelijkbaar met de geluiden in een huiskamer of stil klaslokaal.

Hoeveel geluid mag een buitenunit airco maken?

Bent u al op de hoogte van de nieuwe wetgeving? De nieuwe geluidsnorm stelt dat een buitenunit maximaal 40 decibel geluid af mag geven aan de erfgrens, als op die erfgrens een verblijfruimte is.

Wat zijn de stilste airco’s?

Zeker wat het laatste betreft, want Daikin airco’s zijn de stilste ter wereld. Ze doen hun werk bovendien zeer energiezuinig dankzij de speciale invertertechniek waarmee u gemakkelijk 30 tot 50% minder energie verbruikt dan vergelijkbare airco’s.

Wat is de stilste airco buiten unit?

De Mitsubishi split unit airco is het stilste van alle bekende airo split units. Zowel de binnen unit als de buiten unit hoor je nauwelijks. Dit is een enorm voordeel ten opzichte van veel andere goedkopere merken.

Hoeveel decibel mobiele airco?

Ook een stille mobiele airco maakt nog steeds geluid. Mobiele airco’s die 50 of 60 decibel aan geluid produceren, zijn heel gebruikelijk. Vergelijk ze bijvoorbeeld met een koelkast die aanslaat, een pruttelend koffiezetapparaat of soms zelfs met een stofzuiger.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven