Hoeveel mensen heten Elisabeth?

Hoeveel mensen heten Elisabeth?

Met ruim 348.000 vrouwen die Elisabeth heten, is dit de populairste naam met een e. Overigens was de naam vooral tussen 1950 en 1980 erg populair, tegenwoordig wordt hij minder vaak aan kinderen gegeven. Overigens zijn er ook 18.000 mannen met de naam Elisabeth. Zij dragen die naam vrijwel altijd als volgnaam.

Welke naam past bij Ellie?

Alternatieven en suggesties bij Ellie: Allie,Elfie,Elie,Elkie,Ellae,Elle,Elli,Ellia,Ella,Lucie,Rosie,Billie,Ellis,Millie,Nora,Elena..

Wat betekent God is mijn eed?

Herkomst en betekenis Lijsje Lijsje is afgeleid van Lisa. Lisa is een meisjesnaam die een verkorte vorm is van de Hebreeuwse naam Elisabeth. De betekenis hiervan is ‘God heeft gezworen, God is mijn eed, God is Degene bij Wie ik zweer’. Deze Bijbelse naam komt uit het Hebreeuws en heeft als betekenis ‘God is redding’.

Welke namen passen bij Ella?

Meisjesnaam, lief en klassiek, twee lettergrepen: Ella. Alternatieven en suggesties bij Ella: Ellana,Aella,Alla,Eala,Eila,Ela,Elba,Elda,Elea,Emma,Nora,Elin,Isa,Mila,Evi,Lena,Nina..

Wat betekent de naam Liesbeth?

Liesbeth is afgeleid van Lisa. Lisa is een meisjesnaam die een verkorte vorm is van de Hebreeuwse naam Elisabeth. De betekenis hiervan is ‘God heeft gezworen, God is mijn eed, God is Degene bij Wie ik zweer’. Deze Bijbelse naam komt uit het Hebreeuws en heeft als betekenis ‘God is redding’.

Wat betekent de naam Josefien?

Herkomst en betekenis Josephine Josephine is afgeleid van Jozef. Jozef is een Hebreeuwse jongensnaam en betekent ‘God voege toe, geve vermeerdering’. De naam is bekend uit de Bijbel, onder andere door het verhaal over Jozef, die door zijn broers als slaaf naar Egypte verkocht werd. De naam kwam al vroeg voor in Europa.

Wat betekent de naam Ellie?

Ellie is afgeleid van Elisabeth. Elisabeth is een Hebreeuwse naam die betekent ‘God heeft gezworen, God is mijn eed, God is degene bij Wie ik zweer’.

Wat is een Ellie?

Ellie is een Engelse meisjesnaam. Het betekent `fakkel`.

Wat is de betekenis van Elise?

Elise is afgeleid van de Hebreeuwse naam Elisabeth. Elise betekent ‘God heeft gezworen, God is mijn eed, God is degene bij Wie ik zweer’.

Wat is de betekenis van de naam Isabel?

Isabel is een afkorting van de naam Isabella. Deze naam is waarschijnlijk ontstaan vanuit de kindertaal en stamt via Ilsabeth af van de Hebreeuwse naam Elisabeth. Deze naam betekent ‘God heeft gezworen, God is mijn eed. ‘

Welke naam past bij Pim?

Alternatieven en suggesties bij Pim: Pie,Pimm,Pio,Pip,Pit,Pom,Gijs,Guus,Jip,Joep,Mees,Sam,Teun,Cas..

Welke naam past bij Noud?

jongensnaam, populair, stoer en tijdloos, één lettergreep: Noud. Alternatieven en suggesties bij Noud: Arnout,Boud,Naud,Nold,Nouk,Nour,Nous,Nout,Noux,Finn,Mats,Mees,Tijn,Cas,Daan..

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven