Hoeveel procent van de mensen heeft een Apple telefoon?

Hoeveel procent van de mensen heeft een Apple telefoon?

Volgens Strategy Analytics is het aandeel van Apple op de wereldwijde smartphonemarkt in het vierde kwartaal gestegen van 18 naar 19 procent en dat van Samsung gelijk gebleven op 18 procent. Achter de twee grootmachten volgt het Chinese Huawei dat het marktaandeel zag afnemen van 16 procent naar 15 procent.

Wie is groter Samsung of Apple?

Samsung grootste over heel 2019 Over heel 2019 is Samsung nog wel de grootste fabrikant, dankzij de eerste negen maanden van het jaar. De analisten schatten dat Samsung 295 miljoen toestellen heeft geleverd en Apple 193 miljoen.

Wie verkoopt meer telefoons Apple of Samsung?

Apple had eind 2020 het grootste marktaandeel wat betreft de levering van smartphones, gevolgd door Samsung. Volgens schattingen van IDC leverde Apple in het vierde kwartaal van 2020 dankzij het succes van de iPhone 12 90,1 miljoen smartphones, een groei van 22,2 procent tegenover dezelfde periode een jaar eerder.

Waar staan camera’s voor telefoon?

“Door de inzet van kunstmatige intelligentie kan de camera zien dat een bestuurder tijdens het rijden een mobiel elektronisch apparaat in de hand houdt. Dat kan een telefoon zijn, maar bijvoorbeeld ook een tablet”, aldus de politie.

Hebben meer mensen Apple of Android?

Van de twee marktleiders is Android verreweg de grootste. Googles mobiele besturingssysteem staat volgens Gartner op meer dan 86 procent van alle verkochte smartphones. Apples iOS daalde van 14,6 naar 12,9 procent.

Wat is bekender Samsung of Apple?

Bij een Samsung Galaxy maak je gebruik van Android. iOS staat bekend als eenvoudiger, praktisch en prettig in gebruik. Bij Android zijn er meer aanpassingsmogelijkheden, wat als voordeel heeft dat je het volledig naar eigen smaak kunt inrichten. Je kunt bijvoorbeeld je eigen startscherm, widgets en icoontjes instellen.

Hoeveel marktaandeel heeft Apple?

Apple verscheepte afgelopen kwartaal een recordaantal van ruim 90 miljoen iPhones. Daarmee had Apple een marktaandeel van ruim 23 procent, meldt onderzoeksbureau IDC. Vorig jaar in hetzelfde kwartaal was dat nog een kleine 20 procent.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven