Hoeveel stroom verbruikt een camera?

Hoeveel stroom verbruikt een camera?

Hoeveel stroom verbruikt de Intelligente Buitencamera? De camera verbruikt gemiddeld 5 W.

Hoeveel watt gebruikt een IP camera?

Belangrijk is om het maximale stroomverbruik van de IP camera te controleren. Doorgaans voldoet een Poe (IEEE802. 3af standaard) met 15.4 watt per poort, maar soms is een PoE+ (IEEE802. 3at standaard) met 30 watt per poort noodzakelijk.

Hoeveel energie verbruikt een router?

Een gemiddelde router verbruikt al snel 22,5 watt per uur. Als we uitgaan van een prijs van 25 cent per kilowatt uur komen de totale kosten van je WiFi op € 50 per jaar. Dat lijkt misschien niet heel veel maar zo zijn er nog heel veel apparaten in huis die ook veel stroom verbruiken.

Wat kost een waterkoker aan energie?

Een waterkoker verbruikt 3 minuten lang 2200 Watt. Dit kost per keer ongeveer 2 eurocent. Per jaar kun je denken aan €5, en over de hele levensduur gaat het om €50.

Heb je elektriciteit nodig voor wifi?

Internet over stroom is ideaal als het bereik van je router niet goed genoeg is, door gebruik te maken van een homeplug adapter kun je eigenlijk ieder stopcontact gebruiken als een draadloos access point. Als je geen zin hebt om een kabel te trekken naar de zolder is een homeplug dus een ideale oplossing.

Hoeveel stroom verbruikt een wifi versterker?

Wifi-repeaters Maar wist je dat dit apparaatje, dat dag en nacht functioneert, flink wat stroom verbruikt? Een gemiddelde repeater heeft een vermogen van 72 watt (je hebt er van 50 watt, maar ook van 80 watt!). Jaarlijks verbruikt één zo’n apparaatje 630 kWh en dat kost je ongeveer 145 €.

Wat kost een Quooker aan energie?

De Quooker verbruikt per zo’n vijf cent aan energie. Laat je deze een heel jaar aan, dan kost dit je dus 18,25 euro aan stroom. Wil je weten hoeveel energie jij verbruikt met je waterkoker en hoeveel dat stroomverbruik je kost?

Wat kost een Quooker aan stroom per dag?

Het standby verbruik van een Quooker kokendwaterreservoir is €0,05 per dag. Een gemiddeld huishouden gebruikt 1000 liter kokend water per jaar. De kosten om dit aan de kook te brengen zijn met een Quooker lager dan met de waterkoker of fluitketel.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven