Hoeveel verdien je met Youtube abonnees?

Hoeveel verdien je met Youtube abonnees?

Nederlandse YouTubers krijgen ongeveer tussen de 50 eurocent en 4 euro per 1.000 views. Je moet dus flink veel views hebben om er een goed inkomen aan over te houden.

Hoeveel geld verdient Dylanhaegens?

Volgens schattingen verdient Dylan zo’n 334 tot 381 duizend euro per jaar, dat is minimaal 27.000 euro per maand.

Hoeveel geld heeft Mister Beast?

Ze maken video’s die geschikt zijn voor het hele gezin. Volgens Forbes, heeft Mr. Beast 47.8 miljoen abonnees en maakte een geschatte $24 miljoen door 3 miljard meningen te vergaren.

Hoeveel geld heeft Kwebbelkop?

Normaal gesproken kun je er van uit gaan dat je voor iedere miljoen views, 1000 euro verdiend. In totaal hebben zijn video’s op zijn kanaal momenteel 2.383.046.078 weergaven. Hierop kunnen we uitmaken dat zijn maandinkomen gemiddeld zo rond de 450.000 euro ligt. Dit is een jaarinkomen van 5.5 miljoen euro.

Hoeveel kan je verdienen met OnlyFans?

Ze kunnen maandelijks rechtstreeks geld ontvangen van fans of van fooien en de pay-per-view-functie. Blac Chyna, bijvoorbeeld, rekent fans $ 20 per maand aan om toegang te krijgen tot haar OnlyFans-pagina, en rapper Rubi Rose verdiende in twee dagen $ 100.000 op OnlyFans door fotos van haar Instagram te plaatsen.

Hoeveel geld krijg je per view op youtube?

Afhankelijk van deze aspecten wordt bepaald hoeveel een YouTuber per 1.000 views krijgt van de advertentie opbrengsten. Dit bedrag per 1.000 views ligt tussen de €0,30 en €4,00. Bij grotere en bekendere Youtubers kan dit bedrag nog hoger liggen.

Hoeveel verdient Don De Jongh per maand?

We kunnen helaas niet exact weten hoeveel Don de Jong per maand verdient maar een weloverwogen schatting van 25.000 euro per maand zal niet ver van de realiteit zijn.

Hoeveel geld heeft Enzoknol?

Enzo Knol heeft in zijn carriere waarschijnlijk al 6,6 miljoen euro verdiend. Hierbij moet wel gezegd worden dat er hoogstwaarschijnlijk een management fee van 15% wordt gerekend voor Divimove die de belangen behartigd van Enzo Knol. Dus hoeveel verdient Enzo Knol? In totaal zo’n 5,6 miljoen euro.

Waar haalt MrBeast zijn geld vandaan?

MrBeast is zelf erg open en eerlijk over de herkomst van het geld. Voor veel van zijn video’s sluit hij deals met bedrijven. Die voorzien hem van cadeaus om weg te geven via zijn YouTube-kanaal. Met zijn miljoenen volgers op YouTube verdient hij zelf uiteraard ook aardig aan de reclame-inkomsten.

Hoeveel verdient Kwebbelkop per dag?

Ondanks dat de eigenaar van het kanaal Jordi van den Bussche gewoon Nederlands is, maakt hij Engelse game video’s. Er wordt gezegd dat je met iedere miljoen views, ongeveer 1000,- verdient. Als je dit berekent met het aantal kijkers van Kwebbelkop kom je soms wel op tienduizende euro’s per video uit.

Hoeveel verdient Rosanna met OnlyFans?

In de nieuwe Videoland-miniserie OnlyFans Uncovered is te zien hoeveel ze hiermee verdienen: maar liefst 30.000 euro omzet per maand. De twee zijn pas vijf maanden actief op het beruchte platform. “Ja, ik post sexy dingen, naaktdingen en teasing filmpjes”, vertelt Rosanna in de docureeks.

Hoeveel verdien je met voet fotos?

Geld verdienen met je voeten, het kan! Sativa verdient ruim 5.000 euro met haar voetjes. Dit doet ze door er foto’s van te maken en deze tegen betaling naar geïnteresseerden te sturen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven